TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Nour El Refai om svartsjuka i relationen med Henrik Schyffert

07 feb, 2024 
https://image.hant.se/image-10138237?imageId=10138237&width=1320&height=1043&cropw=91.33&croph=54.15&x=2.52&y=19.56
Hedvig Tärnholm
Nour El Refai och Henrik schyffert
Nour El Refai och Henrik Schyffert håller privatlivet borta från rampljuset.
Nu öppnar Nour upp om deras relation.
– Då pirrar det till, säger hon.
Annons
Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Komikerparet Nour El Rafai och Henrik Schyffert delar sällan med sig av sitt privatliv. Trots deras karriärer i humorvärldens strålkastarljus väljer paret att hålla sitt privatliv undan sociala medier.

Den inblick fansen fick i parets liv var ofta via deras podd Nours poddelipodd. Och Henrik. Men nu har podden lagts ner.

Det var även mycket hemlighetsmakeri innan de bestämde sig för att gå ut med att de va ett par under 2013, och ingen av dem ville avslöja hur de hade träffats.

– Det var helt enligt lagen, har Nour berättat i en intervju med Ica curiren

Nour El Refai om svartsjuka i relationen

I en intervju med Amelia har Nour berättat om livet med partnern och komikerkollegan Henrik Schyffert. På frågan om man kan man bli sotis om ens partner tycker att en annan komiker är rolig svarar Nour såhär:

– Nej det har faktiskt aldrig hänt för oss, där är det nog tvärt om, att man blir mer kär när man skrattar åt samma grej, att vi ser på humor med samma blick. Då pirrar det till.

Annons

Nour berättade också om den nära relationen som skapats mellan Henrik och Nours mamma.

– Han älskar min mamma. Och det är så underbart för mig eftersom jag vill umgås med henne jättemycket hela tiden. Han är alltid glad när hon ska komma så hon blir inte en sån svärmor som är i vägen, han frågar snarare ”när kommer din mamma och tar hand om oss”.

Nour El Refai om sin roll som bonusmamma

Nour och Henrik har varit ett par i över 11 år och tillsammans har de sonen Sami, och två barn från Henriks tidigare relation med Bea Uusma. Hur Nour tänker kring sin roll som bonusmamma har hon delat med sig av i podden.

– Jag har ju varit såhär: ”Här har ni en vuxen som har fett mycket pengar på kortet och jag behöver inte säga nej till er. Så bara säg vad ni vill göra! Vill ni gå på tivoli och bara få allting gratis? Kom med mig!” Och barnen bara ”Gud kan man få tre glassar”, och jag bara ”Jag bryr mig inte ta fyra!”.

FOTO: TT

Annons