Nour El Refai om relationen till Henrik Schyfferts söner

Nour El Refai och Henrik Schyffert blev nyligen föräldrar åt sonen Sami. Men Henrik har två söner sedan innan.
Nu hyllar Nour sina två bonussöner.
”Jag är så glad att det råkade bli just så att dom är en självklar del av mitt liv”, skriver hon på Instagram.

Det var i höstas förra året som komikerparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, fick sitt första barn tillsammans, sonen Sami. Sonen blev Nours första barn, medan Henrik Schyffert har sönerna Janne och Ove från sitt tidigare äktenskap.

Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour på Instagram när deras lilla son kom till världen.

Nour har vid flera tillfällen hyllat Henrik Schyffert för hur han är med deras son. På farsdag la hon upp en bild på pojkvännen och Sami.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Henrik Schyffert på fars dag”, skrev hon intill bilden.

Nours hyllning till bonussönerna

Nu lägger Nour strålkastarljuset på Henriks två andra söner, Janne och Ove. På Instagram postar hon en bild på när den ena håller i lilla Sami vid middagsbordet och den andra har bebis-kräks på t-shirten.

”Dom här bonuspojkarna. Jag är så glad att det råkade bli just så att dom är en självklar del av mitt liv. Dom får smyga och tassa på konstiga tider och blir väckta snortidigt och allt är annorlunda och dom får anpassa sig skitmycket men inte nån gång har dom klagat eller varit sura”, skriver hon.

Hon skriver vidare hur mycket hon uppskattar att ha bonussönerna i sitt liv och lägger skämtsamt till en kommentar om kräkset på t-shirten.

”Dom bara strålar av syskonglädje och jag blir helt galen av kärlek över hur fina dom är. Titta på dom. Bebiskräks på tröjan och snyggast i hela världen”, skriver hon.

FOTO: Instagram, Claudio Bresciani/TT

Senaste nytt