LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai och Henrik Schyfferts kamp med sonen Sami

11 nov, 2020 
Det är inte alltid lätt att ha en 1-åring.
Nu berättar Nour El Refai och Henrik Schyffert om hur de försöker få ihop vardagen när den lille blivit rejält sjuk.
”Jag mår sådär”, skriver Nour på Instagram.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Det var för lite mer än ett år sedan som komikerparet Nour El Refai, 32 och Henrik Schyffert, 52, blev föräldrar till sonen Sami, efter att ha varit ett par i sju år.

Båda två uppdaterade då sina följare på Instagram om bebislyckan:

”Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig”, skrev Nour på sin Instagram strax efter Samis födsel.

Häromdagen uppdaterade Nour om ytterligare ett stort steg i mammalivet – hennes föräldraledighet hade nämligen lidit mot sitt slut. Sami fyllde ett år och Nour var tillbaka till jobb.

”Första jobbdagen efter ett år av mammaledighet. Dagen efter ettårskalas. Det blev fint. Glad ettåring. Stolt mamma. Noll redo för jobb. Men det kommer gå det också. ”Tur” det blir en hel del jobba hemifrån så övergången blir smooth”, skrev hon då.

Men allt är inte alltid enkelt när man är småbarnsförälder. Nour och Henrik har tillsammans startat en podcast, som blivit en riktigt succé. I podcasten Nours Poddelipodd. Och Henrik har paret pratat om allt mellan himmel och jord, men denna vecka har inget nytt avsnitt kommit ut. På Instagram förklarar både Henrik och Nour varför.

Annons

”FÖRLÅT! Vi fick inte ihop nån poddelipodd idag. Vi försökte in i det sista men VAB-kaos med febernätter och flyttade jobb och barnvaktstrubbel sänkte oss! Förlåt två småbarnsföräldrar. Vi återkommer med dubbel styrka nästa vecka!”, skriver Henrik.

Även Nour har uppdaterat sina följare om det lilla kaoset som råder hemma hos dem just nu. Hon skriver även hur hon måste sitta upp om nätterna för att sonen sover i högläge.

”Sjukvårdsupplysningen upplyste mig om att det bästa för Sami är om jag sitter upp med honom på bröstet på nätterna så han sover i högläge och låter honom andas kall luft. Så öppna fönster och sittsovande mamma har gjort susen för Sami. Sovit 12-13 timmar i sträck.”

Men trots att nu sonen mår bättre – har det tärt rejält på Nour.

”3 nätter på raken och är snart helt kry igen. Jag mår SÅDÄR!!! Men är världens bästa mamma och det är det enda jag bryr mig om för tillfället. Nästa vecka är vi tillbaka - dubbelt så roliga!”

FOTO: Kartin Törnblom/TT/INSTAGRAM

Annons