Nour El Refai i tårar – efter Henrik Schyfferts starka ord

Henrik Schyffert & Nour El Refai

I samband med deras åttaårsdag överraskade Henrik Schyffert Nour El Refai med något som fick henne att bli helt ställd.
– Nej, är det på riktgt??, utbrister Nour efter Henriks oväntade drag.
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet
Slå på ljud

De folkkära komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i många år och i början av 2019 fick de även deras första gemensamma son Sami. För ett litet tag sedan firade paret åtta år tillsammans och i podden Nours poddelipodd - och Henrik valde Henrik därmed att överraska sin kärlek med ett par väl valda ord.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Henrik och Nour – höll relationen hemlig

Henrik och Nour har länge varit i samma bransch och träffades också just på det sättet. Idag delar de ofta med sig av sin kärlek på sociala medier och i offentliga sammanhang, men så har inte alltid varit fallet. Under deras första fyra år som par höll de nämligen relationen hemlig.

Men det tar de igen nu. I deras senaste poddavsnitt riktar Henrik nu några ord till Nour som får henne att hamna i chock.

Henriks starka ord till Nour inför alla

– Vi firar ju åtta år idag så veckans lista är saker som jag älskar med dig, säger han varpå Nour chockat svarar:

– Nej, är det på riktgt?? Är du seriös?

Och visst var han seriös.

– Jag älskar när du blir galen av glädje när du träffar en hund och bara hoppar upp och ner. Jag älskar att du åker och träffar min mamma för att hon ska få vara med sitt barnbarn, trots att jag inte har bett om det. Jag älskar att du är så generös och bjuder och ser till att alla har det bra runtomkring dig. Jag älskar att du är bäst i Sverige på att ge presenter. Det finns ingen som är lika bra på det som du. Jag älskar också att du verkligen bryr dig om de som inte har det lika bra ställt som du. Det är viktigt för dig och du blir genuint upprörd när det finns orättvisor, säger Henrik innan han fortsätter:

– Jag älskar att du är världens snällaste och roligaste mamma till vår son och också att du har världens snällaste och roligaste mamma. Jag älskar att du får mig att skratta så mycket så jag trillar av solen. Det är få som får det, men du kan verkligen få mig att kissa på mig av skratt. Och jag älskar dig för att du är snyggast i stan. Grattis på åtta-årsdagen.

Och de oväntade orden får Nour att bli helt ställd.

– Vafan! Tack!, utbrister hon medan hon håller tillbaka tårarna.

LÄS OCKSÅ: Därför föll Zlatan Ibrahimovic elva år äldre Helena Seger

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden om svåra krisen efter skilsmässan från Paul

FRÅN FÖRSTASIDAN