LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nour El Refai sågar Henrik som pappa – tar inte hand om sonen: ”Kompensera”

28 apr, 2024 
Linn Seipel
Henrik schyffert nour
Komikerparet nummer ett – Henrik Schyffert och Nour El-Refai – skojar gärna med varandra på ett rakt och hårt sätt.
Men här blir det lite extra syrligt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärlek i luften när Tuva Novotny dyker upp på röda mattanBrand logo
Kärlek i luften när Tuva Novotny dyker upp på röda mattan

Komikerna Nour El-Refai, 36, och Henrik Schyffert, 56, blev ett par redan 2013 men valde länge att hålla det för sig själva. Idag delar de med sig av små inblickar här och där i deras vardags som småbarnsföräldrar till lilla Sami, 4. Henrik Schyffert har även från ett tidigare förhållande med Bea Uussma de två nu vuxna sönerna Janne, 25, och Ove Schyffert. 22, vilka Nour också verkar ha en god relation till.

Nyligen mottog Nour den prestigefulla titlen Årets humormama på Årets Mama-galan 2024. I samband med det berättade hon i en intervju med tidningen att just familjelivet är en stor inspiration när det kommer till att hitta humor som många kan känna igen sig i.

– Jag har ju varit bonusförälder länge, men nu gick jag igenom föräldraskapet från början, för första gången. Jag var dessutom en förstagångsförälder med någon som inte var det. Jag och Henrik har ju levt tillsammans i elva år, det är många år innan ett gemensamt barn. Jag märkte att i allt jag gick igenom fanns det saker att skriva om, sade Nour då till Mama.

Annons

Nour El-Refais vassa ord om Henrik Schyffert som förälder: ”Kompensera mig”

Nu gör hon det igen, vår allas humormama. På Instagram lade upp hon upp några filterlösa bilder från livet som turnerande förälder, där hon svingade hårt mot sambon.

”Mamma på turné vs pappa på turné (sista bilden)Skriv gärna förslag på hur @schyffert kan kompensera mig för att jag inte fått äta, gå på toa, sova, och framförallt jobba ifred på två turnéer.”

På de fyra första bilderna i inlägget ser vi en trött Nour som trots att hon turnerar har lilla Sami nära hela tiden. Bild fem visar Henrik som också är på turné, med ett leende från öra till öra och en öl i hand.

I kommentarsfältet väller skratt och förslag på ”straff” för Henrik in. Där hittar vi också många offentliga personer, som alla kommenterat med gråtskrattande emojis. Man kan bara antyda att just detta scenario kanske känns igen lite extra hos personer i showbiz! Eller så tycker man bara det är kul. Av de som kommenterat hittar vi bland andra Pernilla Wahlgren, Mia Parnevik, Mariette Hansson, Anders Pihlblad och Niklas Strömstedt.

Och fler är följarna som älskar inlägget:

”Så ofiltrerat och härligt”, skriver en.

”Sovmorgon i ett halvår minst!”, menar en annan att den turnerande mamman förtjänar.

FOTO: TV4, Discovery+, InstagramAnnons