ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas starka reaktioner – efter händelsen i Så mycket bättre

12 dec, 2022 
André Färnsveden
Ola Brising
Håkan Hemlin och Mats Wester i Så mycket bättre.
Så mycket bättre börjar lida mot sitt slut.
Denna säsong har verkligen bjudit på allt.
I senaste avsnittet öppnar Nordman-artisten Håkan Hemlin upp om svåra olyckan och om bandets comeback.
Annons
Nordmans avslöjande efter Så mycket bättre: ”Fortsätter”Brand logo
Nordmans avslöjande efter Så mycket bättre: ”Fortsätter”

Årets säsong av Så mycket bättre har minst sagt varit händelserik. Vi har fått se Darin Zanyar, 35, göra en comeback efter att ha blivit så hyllad säsongen 2012, där han medverkade för första gången. Vi har även fått se Måns Zelmerlöw, 36, vara med i programmet efter att ha tackat nej tidigare år.

Några som också gör sitt första framträdande i tittarsuccén är Nordman. Duon består av Håkan Hemlin, 53, och Mats Wester, 58, som inte hade spelat ihop på några år innan de klev in tillsammans i Grå Gåsen.

Starka reaktioner efter Håkan Hemlins ord i Så mycket bättre

Under söndagens avsnitt av Så mycket bättre delar Håkan med sig av de tuffa kamperna han haft med missbruk. Han berättar att det började med festdroger vilket sedan eskalerade till dagligt intag.

Annons

– Vi slog igenom sen också och då blev möjligheterna mycket större. Jag tänkte ”Jag kan ju party-knarka lite” men party-knarka blev då varje dag i åtta år. Det var nålar i armarna, ben och fötter, överallt, säger han i programmet och fortsätter:

– Det slutade med att man sov fem timmar på två veckor. Körde bil, somnade, krockade och flög ut genom en bakruta medan bilen gick av i tre delar.

I TV4:s kommentarsfält på Facebook är det nu flera tittare som reagerar starkt på Håkans mod att berätta om sitt förflutna i tv.

Starkt att berätta om allt elände Håkan. Du sjunger så jäkla gött. Ni är bäst”, skriver en person.

Ger hopp till dem som befinner sig i botten... Och dess omgivning. Det går att ta sig tillbaka. Nordman höjer Så mycket bättre, till en djupare nivå”, tillägger en annan.

Så starkt av Håkan och Mats. Nu finns det bara en väg......FRAMÅT. Ni är såååå bra”, kommenterar en tredje.

Han har en sån jäkla talang så fruktansvärt att han fastnat i sånt. Hoppas nu att Håkan håller i Nordman nu med Mats, för dom tillsammans gör oslagbar musik”, skriver en fjärde.

Nordmans stora lyckobesked – efter Så mycket bättre

I programmet berättar Mats att han inte märkte att Håkan hade problem förrän sent, då de bara sågs i studion. Inför årets säsong berättade Mats Wester för Hänt om hur Håkan mår idag.

Annons

– Han mår så himla bra nu Håkan, och jag har dessutom jobbat mycket med mitt medberoende, försöker hantera min del i det här. Jag har pratat mycket med min fru om det och hon är jäkligt skarp, säger han och fortsätter:

Sen har jag läst mycket, även tagit hjälp professionellt för att förstå vad det innebär. Så jag har fått med mig lite verktyg, saker jag kan tänka i relationen med andra människor överhuvudtaget. Det handlar om att lära sig sätta gränser. Jag ser ljust på vår framtid ändå, och Så mycket bättre kan ju också göra att saker förändras.

De båda återförenades i programmet hoppfulla om att fortsätta spela tillsammans. Något som Håkan berättade för Hänt att han vill förverkliga igen.

– Man kan säga att vi återförenades för ”Så mycket bättre”, men vi vill gärna spela mer tillsammans framöver. Problemet har ju egentligen varit jag från början, men jag hoppas verkligen att vi snart kan återförenas på riktigt. Då ska jag göra allt för att det ska fungera också.

Och det verkar som att programmet gjorde gott för duon, som nu bestämt sig för att åka på turné ihop. Kul!

FOTO: TV4

Annons