ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Håkan Hemlins tuffa bakslag efter bröllopet – stoppas med hustrun Heidi

07 jul, 2022 
Ola Brising
De hade planerat att åka på smekmånad kort efter bröllopet i januari. Men ingenting blev som Håkan Hemlin och nyblivna hustrun Heidi hade tänkt sig.
Annons
Här sjunger artisten Håkan "Nordman" Hemlin för kärleken Heidi under vigselnBrand logo
Här sjunger artisten Håkan "Nordman" Hemlin för kärleken Heidi under vigseln

Den 5 januari gifte sig Nordman-sångaren Håkan Hemlin, 53, med sin stora kärlek Heidi Lund, 52, under en intim ceremoni inför 30-talet gäster i Snöstorps kyrka i Halmstad.

– Vandraren har hittat hem och det känns fantastiskt, berättade han för Hänt kvällen före bröllopet.

Efter vigseln var lyckan enorm:

– Det känns helt fantastiskt, plötsligt händer det!

Han och Heidi träffades för första gången för ett år och ett halvt år sedan då Håkan var på Gran Canaria för att spela in en musikvideo. Han fattade direkt tycke för Heidi som var desto mer återhållsam i sina känslor.

"Vill du träffa mig igen så får du leta upp var jag bor", sa hon till Håkan.

Det var ord som inte fick Håkan att backa, för två dagar senare fann han henne och de började dejta. Sedan stannade Håkan kvar hos Heidi på Gran Canaria fram till att de både efter nio månader åkte hem till Sverige och Halmstad där hon hade sin lägenhet sedan tidigare. Och i början av januari, efter nästan exakt ett år tillsammans, så gifte de sig alltså.

Annons

När bröllopsfesten skulle börja förklarade sångaren för Hänt:

– Nu blir det fest hela natten lång och när vi återhämtat oss efter den är det dags att planera smekmånaden och boka biljetter. Men jag vet inte om vi åker tillbaka till Gran Canaria där vi först möttes. Vi har ju redan varit där så mycket. Det kanske är roligare att åka någon helt annanstans.

Därför stoppas Håkan Hemlins smekmånad

Tanken var att så fort som möjligt komma iväg och fira smekmånad, men ingenting blev som Håkan och Heidi hade tänkt sig. När Hänt pratar med honom nu berättar han om det tuffa bakslaget, att de fortfarande inte har haft sin smekmånad som de längtade så mycket efter:

– Vi har inte hunnit åka på smekmånad än, jag och Heidi. Vi ska göra det när det dyker upp ett land som är trevligt. Man vill ju gärna åka till något ställe man aldrig har varit på. Vi kollade faktiskt på resor till Australien och Nya Zeeland, men det var så jäkla dyrt. Förhoppningsvis kommer vi iväg till hösten, om inte det till ettårsdagen av bröllopet i januari.

Annons

En orsak till att de inte kommit iväg är att Håkan varit uppbokad på mycket jobb då han åkt runt och sjungit på krogar runt om i Sverige med vännen, managern och artistkollegan Michael Brinkenstjärna, 56. Inte heller i början av sommaren hade Håkan tid att resa iväg med sin fru eftersom Nordman blev inbokade som en av artisterna i årets upplaga av Så mycket bättre på TV4.

Håkan Hemlins ord om Så mycket bättre 2022

Inspelningarna gjordes under en vecka före midsommar, och det tv-programmet tackar man inte nej till som svensk artist.

– Det var så djävulskt kul att få vara med på den svängen. Det var dygnet runt mer eller mindre fem dagar i streck, i säng vid ett eller två på natten och upp sex och trettio. Så jag tror jag sov till klockan tolv dagen efter att jag kom hem, förklarar Håkan.

Om att återförenas på scenen med andra halvan av Nordman, Mats Wester, 56, säger han:

– Vi har inte spelat ihop sedan pandemin började, så det var en sorts återförening. Vi får väl ta det som det kommer nu, se vad som händer när programmet sänds i höst. Alltid när vi väl börjar jobba och spela in låtar tillsammans så är det jäkligt roligt, så jag hoppas verkligen att Mats vill jobba mer med Nordman framöver. Det var över ett år sedan han hade hjärtattacken, så han är skitpigg nu och mår jättebra.

FOTO: Privat, Karl Melander/TT

Annons