Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nora Oskarsson avslöjar intrigerna i EOTB: ”Sjukaste säsongen”

28 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Nora i Ex on the beach 2019
Ikväll är det premiär för den sjätte säsongen av Ex on the beach på Dplay. Carolina Gynning är åter tillbaka som programledare för eftersnackprogrammet och berättar för Hänt att det blir mycket drama under säsongen.
Annons

Ex on the beach är realityserien på Dplay där åtta singlar reser till en paradisö för en partysemester. Men när deras ex dyker upp i huset sätts tillvaron i gungning. De gamla flammorna river upp gamla sår och deltagarna måste hantera sina känslor när svartsjuka, rivaliteter och nya romanser uppstår.

Under våren sänds den sjätte säsongen av programmet och Carolina Gynning, 40, är tillbaka som programledare för eftersnacksprogrammet Exen berättar allt.

För Hänt berättar Carolina att hon axlar programledarrollen igen för att hon tycker det är väldigt kul med relationer och intriger, men också för att det är ett kul program i sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, men alltså sjukt taggad är jag och jag tycker det är ett så roligt program och jag tycker att det här med relationer och intriger, det är något som man vill titta på, säger Carolina och fortsätter:

Annons

– Det är ett roligt program. Det är så högt i tak, de är ju helt sjuka i huvudet ibland de här deltagarna och det är ju också det som gör det så himla kul. Jag menar de har liksom inga filter utan de bara kör.

Programledaren lovar att det kommer bli extremt mycket drama denna säsong, men att årets deltagare är snällare än förra året när deltagarna var så kallade All Stars.

– Förra året var det ju sådana där som var kända sedan innan. Då var det ju fruktansvärda, det var ju helt crazy. Så jag känner ändå att de här är lite mer snälla, på ett bra sätt, säger Carolina till Hänt.

”Sjukaste säsongen”

På frågan om vem Carolina tror kommer få mest uppmärksamhet i media, blir hon eftertänksam.

– I början är det en tjej som heter Nora som är ganska framåt. Nej, men det är svårt att säga, vi har ju inte spelat in så många program än, säger Carolina Gynning.

Men visst ligger det förmodligen något i det som Carolina säger. När Hänt träffade 22-åriga deltagaren Nora Oskarsson på pressträffen för Ex on the beach, erkände hon själv att hon kommer synas i centrum för en del drama.

Annons

– Jag har nog varit i mest drama den här säsongen. Jag tar nog hem rollen som årets drama queen och årets lipsill. Jag är väldigt känslig. Jag skriker och sedan så gråter jag, förklarar Nora för Hänt.

Den nya realityprofilen avslöjar också att det kommer bli en väldigt dramatisk säsong.

– En sak jag kan säga om den här säsongen i alla fall, och det säger jag inte bara för att jag är med i den, utan det här kommer bli den sjukaste säsongen, säger Nora och fortsätter:

– Väldigt mycket drama och då är det inte så ”du sa så här, och du sa så där”, utan folk skriker. Det har varit flera gånger som produktionen fått gå in och verkligen dra undan människor.

Nora Oskarsson menar att det inte varit slagsmål och att folk har gått väldigt mycket över gränsen.

FOTO: Dplay

Annons