LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nina Gunke om relationen till döttrarna: ”Kontroverser”

20 feb, 2020 
AvCharles Thulin
Nina Gunke med döttrarna Niki och Moa.
Nina Gunke är bioaktuell med filmen Ring mamma, ett drama om mor och dotters komplexa relation.
Nu berättar hon om relationen till sina egna döttrar.
Annons

Nina Gunke – känd från bland annat Tomten är far till alla barnen, Skilda världar och Innan vi dör allt – berättar även om hur livrädd hon var när hon träffade sin make.

Nina Gunke och maken Samuel Holgersson
Nina Gunke och maken Samuel Holgersson.

Nina Gunke, 65, är aktuell på vita duken med filmen Ring mamma, ett drama om mor och dotters komplexa relation.

– Det var en utmaning att spela någon som som var så olik mig själv. Kanske var hon också lite avundsjuk på sin dotter och hennes sätt att leva, säger Nina till Svensk Damtidning och fortsätter:

Annons

– Jag slapp vara tjusig och kände mig väldigt trygg med regissören.

Privat är Nina van vid mammarollen, hon har dottern Niki, 39, med framlidne skådespelaren och regissören Göran Stangertz. Tio år senare fick Nina dottern Moa.

–  När mina egna döttrar var i tonåren hade vi förstås en del kontroverser och även nu kan det ibland vara svårt att hitta de rätta orden. Man får vara varsam och försöka låta bli att tjata. Ändå tjatar jag alltid om att de ska ringa upp när de varit ute.

Nina Gunke med dotter Moa och Samuel Holgersson 2014.
Nina Gunke med dottern Moa och Samuel Holgersson 2014.

Nina Gunke träffade Samuel på blind date

Under långa perioder har skådespelerskan levt som ensamstående mamma men för 20 år sedan mötte Nina sitt livs kärlek. Det var på en blinddate hos gemensamma vänner som hon träffade Samuel Holgersson.

Annons

– Jag var så livrädd men han har så social och vi hade väldigt roligt tillsammans. Samuel är så fruktansvärt positiv och omtänksam, säger Nina till Svensk Damtidning.

Sedan dess har paret hållit ihop. De är en stor bonusfamilj, Samuel har två vuxna barn och blev nyligen farfar. Paret har flyttat till Ninas hemort Lidingö.

– Det känns lite som att komma hem, och så tycker jag om att leka med lilla Ruby, säger Nina om sitt älskade lilla barnbarn.

Niki Gunke, Moa Gunke och Nina Gunke på Topmodel Sverige event 2013.
Nina Gunke med döttrarna Niki och Moa Gunke 2013.

Foto: TT

Annons