Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ninas avslöjande om uppbrottet från Marcelo: ”Fruktansvärt”

01 maj, 2019 
Marcelo och Nina i Paradise hotel 2018
Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña blev ett par efter att de båda deltog i Paradise hotel. Nu avslöjar Nina fler detaljer kring deras dramatiska uppbrott tidigare i år.
Annons

25-åriga Nina Glimsell Udovicic blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Paradise hotel 2018. Inne på hotellet träffade hon Marcelo Peña, 28, som hon inledde en relation med under inspelningarna. När paret kom hem från Mexiko fortsatte de dejta blev till slut sambor.

I mars berättade Nina Glimsell att hon och Marcelo Peña inte längre är tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarar Nina i en video på sin Youtube-kanal.

Nina Glimsell ville dock inte gå in på anledningen till att hon och Marcelo Peña gjort slut, men i ett nytt avsnitt av podcasten I sanningens namn med Gabriella Bark avslöjar hon fler detaljer kring uppbrottet.

Annons

Nina Glimsells ärliga ord om uppbrottet från Marcelo Peña

I podden försöker Gabriella Bark luska i orsaken till Marcelo och Ninas kärlekskrasch.

– Jag har ju hört ett litet rykte och jag måste ändå säga att jag tror att det ligger någonting i det här på grund av att det är en ganska nära källa till ditt ex då som sa att det blev grisigt i slutet. Och sen på toppen av allt så gjorde Marcelo slut för att vara med i ett tv-program igen, säger hon.

Vilket tv-program Gabriella Bark syftar på vill hon inte berätta. Om ryktet stämmer eller inte vill Nina Glimsell inte avslöja.

– Jag kommer inte säga ja och jag kommer inte säga nej. Så jag tänker typ att… vi får se. Men jag kan verkligen säga att det var fruktansvärt i slutet av vår relation. Jag vill inte lägga någon input där, men hemskt var det i alla fall.

När Gabriella Bark frågar hur hon har klarat sig igenom uppbrottet svarar Nina:

Annons

– Den var så brutal att jag har aldrig upplevt sån smärta i mitt bröst. Jag fattar hjärtekross för att mitt hjärta mosades verkligen. I början klarade jag inte ens av att gå upp ut sängen.

Enligt Nina Glimsell skedde det flera händelser under förhållandet som bröt ned henne, men trots detta ville hon stanna kvar i relationen till varje pris.

– Jag bönade och bad honom att inte lämna mig. Och jag sa att ”jag kan förlåta dig, men snälla lämna mig bara inte för jag vill inte leva utan dig”. Och då har man nått botten, säger Nina.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons