LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina Glimsells hårda ord mot Mattias Coleman: "Pinsamt"

29 nov, 2018 
Hänt
Nina Glimsell bråkar med Mattias Coleman.
Nina Gimsell gjorde Mattias Coleman riktigt besviken under fjärilsceremonin i Paradise STHLM. Och Mattias var inte sen med att dela med sig om känslorna. Se allt i Hänt eftersnacket.
Annons

Nina Glimsell, 24, är en av deltagarna i Paradise Sthlm tillsammans med Bettina Buchanan, 22, Erica Mendez, 22, Marcelo Peña, 27, Nina Glimsell Udovicic, 23, Robin Mos Andersson, 26, och Arvid Stenbäcken, 25.

I onsdagens avsnitt uppstår det drama och stor besvikelse mellan Mattias Coleman och Nina Glimsell.

I Hänt Eftersnacket träffas deltagarna för att snacka om vad som hänt i veckans avsnitt av Paradise Sthlm tillsammans med programledaren Johanna Bladh.

Nu gästar Nina Glimsell och Erika Holmes Hänt eftersnack.

HÄR kan du se hela programmet:

Det var under fjärilsceremonin som Nina valde att köra ut Mattias Coleman. Men Mattias var inte besviken bara för att han blev utkörd utan också för att det var hans födelsedag. Mattias är inte sen med att dela med sig av sina känslor till Hänt eftersnack och Nina får se hans reaktioner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det enda jag ville göra var att fira min födelsedag med mina vänner men det kan jag ju inte göra nu. Jag får packa ihop mina saker, åka hem och sen försöka få tag på någon som vill fira den med mig, säger han i onsdagens avsnitt av Paradise Sthlm.

Annons

Mattias tyckte helt klart att Nina var taskig som körde ut honom på sin födelsedag men hon håller inte riktigt med.

– Åh vad pinsamt. Det är inte okej alls att säga sådär. Han fyller inte 25, han fyller inte 30, livet går vidare. Man fyller år varje år, säger Nina i programmet.

Nina berättar att hon inte hade bestämt sig om vem som hon skulle köra förens hon hade satt sig vid bordet.

Men en födelsedag verkar ändå vara en viktig sak att fira för Mattias.

– Hade jag vetat att det skulle bli så stor grej av det så skulle jag ju ha bokat bord, fixat champagne, jag hade gjort allt, säger Nina.

Se hela intervjun med Nina i spelaren ovan.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag – se avsnittet här.

FOTO: Viafree

Annons