Nina Glimsell bryter ihop i Paradise hotel – efter erkännandet

Nina Glimsell och Marcelo i paradise hotel

Nina Glimsell bryter ihop i tårar framför exet Marcelo Peña.
I kvällens avsnitt av Paradise hotel kommer sanningen om hennes känslor fram.
– Jag har aldrig slutat att vara kär i dig, säger Nina.

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop. I början av året tog förhållandet dock slut.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Hon påpekade att oavsett vad Marcelo hade utsatt henne för så var det hennes livs stora kärlek.

– Jag älskar fortfarande Marcelo, jag är fortfarande kär i honom. Jag kommer inte sitta här och säga att jag inte är kär i honom, för det är jag. Oavsett om en människa utsätter en för hemska saker kan man inte bara knäppa med fingrarna och sluta vara kär i den människan.

Nina Glimsell kliver in i Paradise hotel

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradis hotel. Snart stod det klart att även Nina skulle vara med i dokusåpan. I hennes introduktionsvideo säger hon att hon var hjärtekrossad när det tog slut men att hon nu har gått vidare.

– Det tog ett tag innan jag kom över Marcelo men nu är jag definitivt det. När man väl vaknar upp så finns det inget att kolla tillbaka på.

Trots att hon i videon påpekar att hon är över honom blev det ett jobbigt första möte när Nina gjorde entré på hotellet.

– Att höra Marros röst… Hjärtat droppade ju i marken. Det kändes sjukt, sa hon då.

Marcelo Peñas kyss med Camilla Skalleberg

I kvällens avsnitt blir det tydligare än någonsin att Ninas känslor för Marcelo fortfarande finns kvar. Nina hittar nämligen sitt ex tillsammans med Camilla Skalleberg. Marcelo och Camilla kysser varandra inne på ett av hotellrummen vilket gör Nina vansinnig. Hon skickar ut Camilla därifrån och ber därefter Marcelo att sätta sig ned med henne på sängkanten. Hon vill berätta vad hennes största önskan är just där och då.

– Jag tror inte jag vill höra det här, jag vill inte höra, säger Marcelo lågmält. 

Nina Glimsell säger att hon måste få lätta sitt hjärta och ber honom att lyssna. 

– Om någon hade gett mig en önskan. Jag får välja vad jag vill i hela världen. Då hade min önskan varit att du sa ”älskling, vi skiter i det här och vi åker hem nu”, och går ut från de här dörrarna och så åker vi hem och lägger oss i soffan.

Nina Glimsells erkännande i dokusåpan

Med tårar rinnandes ned längst kinderna berättar Nina att hon har en hård yta utåt sett, och att hon spelar att hon är över honom. Det är inte sanningen. 

– Du vet om att jag aldrig någonsin har älskat någon som dig i hela mitt liv och jag kommer heller aldrig älska någon som dig. Jag är fortfarande kär i dig och jag har aldrig slutat att vara kär i dig.

Nina berättar för Marcelo att hon har försökt att komma över honom, men misslyckats. Under hela tiden sitter Marcelo tyst och låter Nina prata. Till slut pussar han henne på pannan.

– Jag vet inte vad jag ska göra Nina, säger han och fortsätter sedan:

– Allt kommer bli bra. 

Marcelo Peña om känslorna för Nina Glimsell

Efteråt berättar Marcelo Peña för tittarna att även om han älskar Nina så har han gått vidare.

– Hon sa att hon inte kom hit för min skulle och att hon inte vill ha tillbaka mig. Hon kanske kände så i början men sedan när hon såg mig så fick hon upp känslorna och minnena vi haft tillsammans. Jag tror att det är jävligt tufft för henne också. 

Nina fortsätter att gråta även efter att Marcelo har lämnat rummet. Hon säger att hon önskar att han besvarat hennes kärlek och sagt att han fortfarande är kär i henne också.

– Men det kommer inte att hända. Vi kommer att åka hem till var sitt och vi kommer nog aldrig ses igen efter det här, säger Nina Glimsell.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Senaste nytt