LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts vändning efter skilsmässan – orden om barnen: ”Frånvarande”

21 sep, 2023 
Niklas Strömstedt har varit gift två gånger och har idag tre barn från tidigare relationer.
Nu talar Niklas ut om skilsmässorna och hur det har påverkat han som pappa.
Annons
Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokampBrand logo
Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokamp

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var under mitten av 1990-talet som Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt var ett av nöjessveriges absolut hetaste par. De träffades kort efter Niklas separation från Efva Attling och förlovade sig strax därefter.

Agneta Sjödin om tuffa tiden efter skilsmässan från Niklas Strömstedt

Agneta och Niklas var tillsammans i flera år, men till slut nådde deras kärlekshistoria sitt slut. I Framgångspodden berättar hon om det svåra beslutet.

– När jag separerade från min dotters pappa, det var ju också en tuff period, sa hon och fortsatte.

– Men när jag blickar tillbaka på de perioderna där man tagit ett beslut som på något sätt ställer en utanför det tidigare naturliga sammanhanget...Även om man inte mår bra i ett sammanhang så är det ändå en trygghet i det här sammanhanget så det är därför det ibland är så svårt att ta de här besluten.

Tillsammans fick de dottern Maja Strömstedt och lyckan var total. Men år 2001 kom beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Niklas Strömstedts ärliga ord om att vara en bättre pappa

Niklas har även barnen Simon och Adam Strömstedt med Efva Attling. Alla Niklas barn har gått samma väg som sin pappa och sysslar med musik.

Annons

– Maja och Simon sjunger och skriver låtar medan Adam sysslar med mer dansclub-loungemusik. De spelar upp sina låtar för mig och kanske har jag fått komma med något litet råd då och då, säger han i en intervju med Hemmets journal.

Niklas berättar även om skilsmässorna och hur det har gjort en han till en bättre pappa.

– När man är gift bollar man hela tiden barnen mellan sig, men när jag hade dem endast varannan vecka blev jag mer närvarande med dem. Dels hade jag priveligiet att planera min tid på ett bättre sätt, dels var jag ju tvungen att vara där med dem dessa veckor. Jag tror att barnen tycker att jag varit en inlyssnande och stöttande pappa, men periodvis även frånvarande.

FOTO: CAROLINA BYRMO / Aftonbladet / TT

Annons