LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts starka reaktion efter exet Agneta Sjödins nya bild

05 okt, 2023 
NIKLAS STRÖMSTEDT, AGNETA SJÖDIN
Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin var tidigare ett par och tillsammans fick de dottern Maja.
Nu väljer Niklas att komma med en kommentar till Agneta.
”Wow!”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Under mitten av 1990-talet var Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt ett av nöjessveriges absolut hetaste par. De träffades kort efter Niklas separation från Efva Attling och förlovade sig strax därefter.

Tillsammans fick de dottern Maja Strömstedt och lyckan var total. Men år 2001 kom beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

– När jag separerade från min dotters pappa, det var ju också en tuff period. Men när jag blickar tillbaka på de perioderna där man tagit ett beslut som på något sätt ställer en utanför det tidigare naturliga sammanhanget... Även om man inte mår bra i ett sammanhang så är det ändå en trygghet i det här sammanhanget så det är därför det ibland är så svårt att ta de här besluten, sa Agneta när hon gästade Framgångspodden.

Annons

Niklas Strömstedts kommentar till Agneta Sjödin – nya bilden

Idag är Niklas och Agneta goda vänner och sedan flera år tillbaka följer de varandra på sociala medier och skämtar ofta med varandra öppet.

I skrivande stund är Agneta på plats i Bosnien för att spela in ett nytt tv-program och på morgonpromenaden knäppte Agneta några härliga bilder.

”Jag och Micke är i Bosnien och filmar + spelar in avsnitt till Utomjordiskt. Vi försöker bildas oss en uppfattning om de omstridda pyramiderna här. I morgon ska vi träffa och intervjua Dr Semir Osmanagic mannen som upptäckte dem, för en intervju. Dessutom besöka tunnlarna under, sägs vara kraftfulla energier där. Hittade såklart ett hjärta också. Har någon av er varit här? Kram”, skriver Agneta i ett nytt inlägg på Instagram.

Och nu väljer Niklas Strömstedt att skriva en kommentar:

”Wow! Första bilden ser ut som en bakifrånbild av Mårran i Muminböckerna.”, skriver han och Agneta håller med:

Annons

”Eller hur!! Precis vad jag tänkte när jag såg det på min morgonpromenad”, svarar hon.

Dottern Maja Strömstedt om flytten till USA

Dottern Maja har synts till mycket i Agnetas sociala medier under årens lopp. Men nu har hon dock lämnat Sverige för att satsa helhjärtat på musiken. Hon har även skapat sig artistnamnet Maja-Kristina.

– Jag håller på med visumansökan just nu men det tar lite tid. Jag trivs i Los Angeles och planerar att flytta dit på heltid. Men just nu kommer jag att pendla fram och tillbaka, sa Maja-Kristina till Hänt förra sommaren.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, Ulf Ryd

Annons