Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niklas Strömstedts besked om GES efter återföreningen

02 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Succéturnén är snart slut för popgruppen GES. Nu avslöjar Niklas Strömstedt bandets framtid.
Annons

Niklas Strömstedt, 60, Thomas ”Orup” Eriksson, 59, och Anders Glenmark, 64, bildar vad de själva kallar för Sveriges äldsta pojkband – GES. I sommar har de varit ute på turné tillsammans för första gången på 15 år. Med hits som En jävel på kärlek, Sångerna om sommaren och den svenska klassikern När vi gräver guld i USA har succén varit given.

De har slagit publikrekord på flera platser och på sociala medier har hyllningarna från fansen trillat in. Även bandet har vid flera tillfällen lagt ut egna inlägg på sociala medier där de gång på gång visar sin tacksamhet gentemot sin trogna publik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Till alla vi mött och alla vi har kvar att möta: Tack. Från långt här inne”, skrev Orup nyligen i ett inlägg på Instagram.

”Applåd för er 65.000 som sjungit, tjoat och hjälpt till att göra oss lyckliga”, skrev Niklas i ett annat inlägg.

Annons

I helgen har de sina sista spelningar, bland annat på Skansen i Stockholm. Att sommaren snart är slut och därmed också turnén är dock inget som bekymrar Niklas.

– Jag har ju gjort så många turnéer så jag vet ju att de tar slut. Vi finns ju kvar alla och kan ringa varandra och hålla kontakten på andra sätt, säger han till Hänt.

Han avslöjar också att någon mer återförening med bandet inte står på schemat.

– Vi har inga mer planer nu efter detta. Inget som är planerat alls, säger Niklas.

Så tyvärr alla GES-fans, efter den här sommaren får ni njuta av gamla minnen istället. Men kom ihåg, hoppet är det sista som överger människan! Vem vet vad som händer om ytterligare 15 år…

Spana in grabbarnas stora succé här, både från 2018 och 1994:

FOTO: IBL

Annons