LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då gör Niklas Strömstedt comeback – överraskar efter 9 års tystnad

01 feb, 2024 
Maria Broberg
Det har länge varit tyst om programmet Tillsammans med Strömstedts.
Nu gör Niklas Strömstedt comeback i det hyllade formatet – utan Jenny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Niklas Strömstedt, 65, är en älskad artist och låtskrivare. Sedan 2011 är han gift med TV4-profilen Jenny Strömstedt, 51. Paret har tillsammans gjort programmet Tillsammans med Strömstedts, som sänts på TV4.

I programmet besöker makarna Strömstedts andra kända svenska par för att prata om deras relationer och hur de ställer sig i olika relationsfrågor. Programmet har hittills gjort fem säsonger, men under 2023 släpptes inget nytt.

I ett tidigare meddelande till Hänt skrev Niklas att det fanns planer på att göra fler säsonger av Tillsammans av Strömstedts. Men nu verkar han ha annat i görningen...

Niklas Strömstedt återuppstår – efter 9 år

Efter nio års tystnad har det nu bekräftats att det hyllade musikprogrammet Tack för musiken återupptas av SVT. Och det är ingen mindre än Niklas Strömstedt som står i spetsen som programledare.

Annons

Programmet sändes på SVT mellan 2011 och 2015 med Niklas Strömstedt som programledare. I Tack för musiken möter Niklas kända svenska artister som bjuder på personliga samtal och unika musikuppträdanden.

Tidigare gäster har varit Ola Salo, Eva Dahlgren, Orup, Marie Fredriksson, Björn Skifs, Peter LeMarc och Lars Winnerbäck.

Totalt kommer det bli åtta timmar av musik och personliga samtal, varav de fyra första avsnitten kommer sändas redan i vår på SVT. Först ut gästar Miss Li, Per Gessle, Miriam Bryant och Danny Saucedo programmet.

FOTO: TT

Annons