ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedt berättar sanningen – efter pausen med hustrun Jenny

02 nov, 2023 
Niklas och Jenny
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt gick tidigare till en parterapeut.
Men nu har det länge varit tyst kring parets tv-serie Tillsammans med Strömstedts.
I en kommentar till Hänt berättar Niklas hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett Jenny StrömstedtBrand logo
Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett  Jenny Strömstedt

Ett par som alltid varit öppna och ärliga med vad som sker i deras relation är Niklas Strömstedt, 65, och Jenny Strömstedt, 51.

I programmet Tillsammans med Strömstedts har vi inte bara fått se paret besöka andra par för att prata om relationer, utan de har även bjudit in tittarna till samtal med en parterapeut där de själva diskuterat flitigt hur de ställer sig i olika relationsfrågor.

Niklas Strömstedt om äktenskapet med Jenny Strömstedt: ”Tystnar man går man lätt åt varsitt håll”

Jenny och Niklas har varit gifta sedan 2011, de träffades när de flyttade in 100 meter från varandra och började ses på samma kafé. Kärlek uppstod och än idag kilar de stadigt.

I en intervju med Nöjesguiden har Niklas tidigare delat med sig av sitt bästa relationsråd. Han fick då frågan hur man får relationen att hålla och svarade:

Annons

– Prata med varann! Man måste hålla det pågående samtalet igång. Tystnar man går man lätt åt varsitt håll. Man måste veta var den andra är i huvudet brukar jag säga.

Blir det fler säsonger av Tillsammans med Strömstedts? Niklas Strömstedt svarar

I Tillsammans med Strömstedts har Jenny och Niklas träffat alla möjliga par, bland annat Ulla och Stefan Löfven, Måns och Ciara Zelmerlöw, Christina Schollin och Hans Wahlgren, samt Jan Malmsjö och Marie Göranzon. Det har blivit personliga samtal om relationerna som uppskattats rejält av tittarna. Men efter säsongen som sändes våren 2022 har det varit helt tyst.

Så, blir det några fler säsonger av Tillsammans med Strömstedts? Det kan nu Hänt svara på då Niklas kommer med ett lovande svar.

”Det finns planer på det”, skriver Niklas i ett meddelande till Hänt.

Det återstår helt enkelt att se om TV4 plockar upp programmet men av Niklas svar att döma är programmet kanske inte helt nerlagt ändå.

FOTO: TT

Annons