Niklas Strömstedt om mammans oro över relationen med Jenny Strömstedt

Niklas Strömstedt & Jenny Strömstedt

Niklas och Jenny Strömstedt har varit gifta i tio år, men i Tillsammans med Strömstedts avslöjar sångaren nu att hans mamma har känt oro över deras relation.

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt är ett av Sveriges kändaste par, och tillsammans har de programmet Tillsammans med Strömstedt. Där får man följa paret när de åker över land och rike för att träffa andra kända par, och under de olika mötena får tittarna en inblick i gästernas olika relationer och äktenskap - men även i Jenny och Niklas tankar, funderingar och erfarenheter.

I senaste avsnittet av programmet träffar de Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt i det familjeägda slottet i Italien. Där pratar de bland annat om hur deras relation har påverkats av pandemin, men det är när de kommer in på temat konflikter som Niklas berättar att hans mamma varit orolig över hans relation med Jenny.

LÄS MER: Carl Bildt har tre barn – så ser de ut och så lever de idag

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Maria Corazza Bildt om bråk i relationer

Alla par har olika sätt att bråka på, och vissa bråkar inte alls. Men enligt Anna Maria är det sista alternativt det som förstör relationer mest.

– Det är inget fel med att vara arg. Alla människor kan ju vara arga, det är bara att folk är rädda för känslor. Men jag tycker det är fel. Jag tycker det är bättre att vara arg och att det sen går över istället för att hålla det inom sig under en längre tid vilket i sin tur förstör relationen. Jag tycker det förstör relationen mer att inte säga saker än att säga det direkt och att det då får gå över under en dialog, säger hon innan hon fortsätter:

– Men det är många som inte vågar säga till och jag har respekt för det, men jag tycker inte att det är en bättre väg att gå.

De andra runt bordet håller med men säger att det kan vara knepigt ibland. Och när Niklas och Jenny sedan sitter och ventilerar sina tankar med en par-terapeut kommer det fram att Niklas mamma har känt oro kring deras relation, just på grund av sättet de bråkar på.

Mammans oro över Jenny och Niklas relation

Enligt Niklas mamma har Jenny och Niklas nämligen bråkat för lite genom åren, och Jenny fick därför en bok av sin svärmor.

– Du fick ju till och med en bok med induktiv av min mamma, påminner Niklas Jenny om varpå hon svarar:

– Ja, hon tyckte vi skulle gräla mer va? Eller hon var orolig över att vi inte grälade så mycket. Men jag tycker vi grälar lagom nu.

Och Niklas instämmer.

– Ja, det tycker jag också, säger han.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys vädjan till följarna efter insjuknandet

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt avslöjar verkliga relationen till Mikael Sandström