LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas tunga erkännande med Jenny Strömstedt: ”Får ta hand om mig”

12 sep, 2023 
Frida Eklöf
Jenny och Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt är just nu aktuell med sin självbiografi Om.
I en ny intervju berättar han om åldersskillnaden mellan honom och Jenny Strömstedt och framtiden tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar om romansryktet mellan Albin och IdaBrand logo
Nike Sellmar om romansryktet mellan Albin och Ida

Jenny Strömstedt, 51, och Niklas Strömstedt, 65, är ett av Sveriges hetaste kärlekspar. De har varit ihop sedan 2008 och tre år senare ringde bröllopsklockorna. Bröllopet hölls på Bomans Hotell i Trosa och cirka 120 gäster var inbjudna.

Än idag sprudlar kärleken och de visar gärna upp sin vardag tillsammans i sociala medier.

Niklas tunga erkännande med Jenny

Niklas Strömstedt är just nu aktuell med lanseringen av sin självbiografi Om där han berättar om sitt liv, både lättsamma och tyngre händelser från hans barndom och vuxenliv.

Men självbiografin handlar inte bara om Niklas artistliv, givetvis finns det även kapitel om hans barn, föräldrar, lillasyster, ex-hustru Efva Attling och nuvarande fru Jenny. I en ny intervju med Aftonbladet berättar Niklas hur skrivandet har gått.

– Det är svårt att skriva om andra människor, av respekt för dem. De närmaste som jag skriver om har fått läsa, säger han.

Annons

Ett kapitel i självbiografin handlar om åldrande och att bli äldre.

– Jag är gift med en kvinna som är 14 år yngre. Hon kommer att få ta hand om mig, om vi inte blir senildementa samtidigt och hamnar på samma boende, säger Niklas.

Niklas Strömstedt om läkarbesöket – därför ångrade han sig

Det var i Niklas sommarprat för några år sedan då han först delade med sig av vissa osäkerheter som han känt under åren. Han berättade då att han haft åldersnoja, och därför ville plastikoperera sig.

I sitt sommarprat avslöjade han till och med att han gått till en läkare för att diskutera ett eventuellt ingrepp. Vid tidpunkten var Niklas missnöjd med sin hals, som han då tyckte veckade sig.

I en intervju med Icakuriren har Niklas Strömstedt berättat mer om läkarbesöket, något som även fick honom att ångra sig och tänka om gällande skönhetsingreppen.

– Läkaren var jättetrevlig och vi hade ett bra snack. Men en stund in i samtalet började jag tänka: ”Det är inte här jag ska vara”, sa han och fortsatte berätta om varför han ångrade sig:

– För om jag åtgärdar det där med halsen så kommer jag snart att komma på något annat. Är det verkligen den vägen jag ska gå? Nej. Det går inte att springa ifrån åldrandet, jag behövde skaffa mig ett annat förhållningssätt till att åren går.

FOTO: TV4 Play, Carolina Byrmo/Aftonbladet

Annons