LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedt om skönhetsingreppen
– mötet med läkaren

01 sep, 2023 
Niklas Strömstedt
Folkkära Niklas Strömstedt har tidigare talat ut om sina planer att plastikoperera sig.
Nu berättar artisten om läkarbesöket som fick han att ångra sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt frågar ut Hänts reporterBrand logo
Niklas Strömstedt frågar ut Hänts reporter

Folkkära sångaren och låtskrivaren Niklas Strömstedt, 65, har haft en lång och framgångsrik karriär. Men under åren i rampljuset har han stött på visa hinder i sitt liv.

Det var i sitt sommarprat för några år sedan då Niklas först delade med sig av vissa osäkerheter han känt under åren. Han berättade då att han haft åldersnoja, och därför ville plastikoperera sig.

Niklas Strömstedt om läkarbesöket – därför ångrade han sig

Niklas avslöjade att han till och med hade gått till en läkare för att diskutera kring ett eventuellt ingrepp. Då var det halsen som han var missnöjd med, som han tyckte veckade sig.

I en intervju med Icakuriren berättar Niklas nu vidare om sitt tidigare läkarbesök. Men besöket fick även Niklas att ångra sig och tänka om rörande plastikoperationen.

– Läkaren var jättetrevlig och vi hade ett bra snack. Men en stund in i samtalet började jag tänka: ”Det är inte här jag ska vara”, säger han och fortsätter om berätta om varför han ångrade sig:

Annons

– För om jag åtgärdar det där med halsen så kommer jag snart att komma på något annat. Är det verkligen den vägen jag ska gå? Nej. Det går inte att springa ifrån åldrandet, jag behövde skaffa mig ett annat förhållningssätt till att åren går.

Niklas Strömstedt om att åldras: ”Kortare tid kvar”

Men idag ser Niklas annorlunda på åldrandet.

– Kroppen är inte lika pigg som den en gång var. Det är en del av åldrandet. Den andra delen är att det blir kortare och kortare tid kvar, säger han och fortsätter:

– Jag tänker att jag måste vara mer varsam med vad jag lägger tid på. Projekt som känns halvhjärtade går bort. Och det blir viktigare och viktigare att omge sig med människor som man tycker om.

FOTO: Jari Kantola/TT / Mikael Fritzon/TT

Annons