TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nikki Aminis vädjan till följarna efter gravidbesvären

26 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Nikki Amini berättar om gravidbesvären.
Nikki Amini och pojkvännen Niklas Twetman väntar sitt första barn och tidigare i år har hon avslöjat att de väntar en flicka. Nikki har nu gått in i sista trimestern och ser fram emot att bli mamma. Men på grund av sina gravidbesvär ber hon nu sina följare om hjälp.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Tv-profilen Nikki Amini, 34, är inne på sin fjärde säsong i TV4-programmet Idol. Sedan 2016 har hon suttit i juryn när hoppfulla deltagare genomgått den svåra processen för att få ställa sig på Idol-scenen.

Sedan drygt ett år tillbaka är Nikki Amini gift med maken Niklas Twetman, 34. Paret träffades när de båda jobbade på samma musikbolag och under sommaren 2017 gifte de sig. Bröllopet ägde rum på Södertuna slott i Sörmland nära Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under årets Elle-gala avslöjade Nikki den glada nyheten att hon och Niklas väntar sitt första barn ihop. För Hänt berättade Nikki Amini om babylyckan.

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, sa hon då.

I mars berättade Nikki Amini i podcasten Bulle i Ugnen att hon väntar en flicka. För kändisstylisten Sara Biderman avslöjade hon bebisens kön.

– Du har lovat mig att du ska tala om könet, sa Sara Biderman i podcasten och gissade sedan på att det var en pojke.

Annons

– Varför? undrade Nikki Amini.

– Du är lite grabbig. Du känns som en pojkmamma, svarade hennes poddkollega.

– Stackars min lilla flicka då som fick en pojkmamma, svarade Nikki.

Sista delen av graviditeten

Bebisen kommer att födas i sommar och igår berättade Nikki Amini på Instagram att hon nu går in i sista trimestern av graviditeten och är nu i vecka 31.

Sista delen av graviditeten kan kännas tung och på Instagram ber nu Nikki Amini sina följare om hjälp. På grund av de långa inspelningsdagarna med Idol blir också besvären värre för Nikki.

Jag tar tacksamt emot tips på hur man kan behandla vattenfyllda fötter, vader, ben under graviditeten! Jag sitter ner under väldigt många timmar flera dagar i rad nu när vi spelar in Idol och jag känner hur det bara sväller, leder till kramper i benen. Stödstrumporna hjälper en del såklart. Ska gå och träna nu också och se om det underlättar trycket”, skriver Nikki Amini på Instagram.

I kommentarsfältet bidrar Nikki Aminis följare med både pepp och tips.

Be din man massera benen varje kväll, och allt som andra skriver”, skriver en person.

Ta på dig stödstrumpor, eller din man får ta på dig, innan du ens har gått upp ur sängen”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons