nikki amini

Nikki Aminis barnbesked – tre år efter dottern Nilofars födsel

nikki amini med familj

Nikki Amini är högaktuell i succéprogrammet Bäst i test.
I en intervju med Lotta Bromé avslöjar hon barnplanerna med maken Niklas.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning
0:38

Efter reklamen: Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

(0:38)

Slå på ljud

Nu är det dags för David Sundin, 46, och Barbro ”Babben” Larsson, 66, att äntligen kicka igång den nya säsongen av succéprogrammet Bäst i test.

Vårens säsong är den sjunde i raden och den nya panelen består av medieprofilen Nikki Amini, artisten Marko “Markoolio” Lehtosalo, radioprofilen Linnéa Wikblad och komikern Henrik Nyblom. Bland deltagarna i programmet hittar vi bland andra Edvin Törnblom, Måns Möller och Carina Berg.

– Bäst i Test har blivit något av en institution inom svensk tv-underhållning. Det ska bli en otroligt stor ära att få göra bort sig på bästa sändningstid, har Nikki tidigare sagt i ett pressmeddelande.

Nikki Amini om att vara mamma: "Förstod inte"

Nikki har tidigare varit jurymedlem i Idol på TV4, men för två år sedan meddelade hon att hon valt att lämna sin plats vid jurybordet. Stafettpinnen lämnades istället över till skivbolagskvinnan Katia Mosally, som tog hennes plats i jurykvartetten.

Anledningen till att Nikki hoppade av Idol var att hon istället ville fokusera på andra jobb och tillbringa mer tid med familjen. Nikki är sedan 2017 gift med Niklas Twetman och tillsammans har de dottern Nilofar.

– Nilo är mitt första barn och jag tror inte jag förstod innan vilken omfattning och vad det innebär att ha barn innan hon föddes. Jag är uppvuxen i en stor släkt med många små kusiner, mostrar och en syster som har barn, men att ha ett eget barn och vara ansvarig över en annan människa är så mycket större. Det är något man inte kan förstå före man själv är där, har Nikki tidigare sagt till Motherhood om mammalivet.

Nikki Aminis nya barnbesked – tre år efter dotterns födsel

När Nikki nyligen gästade podcasten Halv tre med Lotta Bromé pratade hon bland annat om sin roll i den nya säsongen av Bäst i test men duon kom även in på mer privata frågor. På frågan om hon och maken Niklas har planer på att utöka familjen ytterligare är Nikki ganska undvikande.

– Innan jag fick barn och efter att vi hade gift oss så var det "ska ni inte ha barn snart?" och nu har jag ett barn. Nu är det inte helt ovanligt att jag får frågan "ska ni inte ha ett syskon till er dotter?", säger Nikki och fortsätter:

– Jag har tänkt på det här för att min dotter hon är tre, och de är ganska intressanta i hur de reflekterar och pratar. Hon har ju märkt att flera andra av hennes kompisar har syskon. Hon reagerar på det. Hon tror inte att man kan bli stor om man inte är storasyster.

Efter lite om och men fick Lotta Bromé tillslut ett svar från Nikki om parets barnplaner.

– Det ärliga svaret är faktiskt jag vet inte, jag börjar bli äldre. Jag vet inte om det fysiskt funkar. Ibland får saker och ting hända när de händer känner jag. Om det händer.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN