TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nicole Nordins son Diego fick åka ambulans efter att ha fått influensan

14 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
Nicole Nordin

Nicole Nordin har tre barn tillsammans med Peter Forsberg.
I podcasten Loungepodden berättar Nordin om rädslan efter sonens sjukdomsbesked.
– Jag kände bara hjälp, säger hon i podden.

Annons
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslagBrand logo
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag

Nicole Nordin, 33, och det före detta hockeyproffset, Peter ”Foppa” Forsberg, 47, har varit ett par i elva år. Tillsammans har paret barnen Lennox, Lily och Diego.

Förutom att de är gifta så driver de även ett företag tillsammans, och sedan några år tillbaka bor familjen nere i Schweiz.

Därför bor Nicole Nordin och familjen i Schweiz

När Nicole och Peter gästade Nyhetsmorgon för ett tag sedan så berättade paret varför de valt att bosätta sig nere i det natursköna alplandet.

– Vi bodde i en lägenhet mitt i Stockholm, på Östermalm, och det var ganska tufft, sade Peter.

– Vi ville lämna stan med tre småbarn. Vi bodde högst upp i lägenhetshuset, så man var rädd för höjden och man var rädd för trafiken nere på gatan, så barnen fick inte vara så fria som vi hade hoppats på, fyllde Nicole i.

Häromdagen fyllde dottern, Lily, sju år. På sin Instagram delade Nicole med sig av glada bilder från födelsedagskalaset – till många följares stora glädje.

Annons

Nicole brukar dela med sig utav bilder på sina barn på Instagram, men när hon gästade Loungepodden förra året berättade hon om en mindre lustig situation som ena sonen, Diego, varit med om.

Nicoles skräck efter sonens sjukdomsbesked – berättar om paniken

I podden berättade Nicole att hon inte medicinerar vid sjukdom – varken sig själv eller sina barn. Det slutade med att sonen fick åka ambulans in till sjukhuset.

– Hans feber gick upp och jag ville inte ge honom alvedon. Det slutade med att han fick feberhallucinationer och kände inte igen mig. Vi fick åka ambulans och han blev liggandes på sjukhus i en vecka, och jag kände mig så ångerfull, att jag inte tog ned febern i tid, säger hon och fortsätter:

– Febern bara drog i väg, det var skitläskigt. Jag kände bara hjälp, jag har typ skadat barnet av att inte ge honom febernedsättande. Men nej, jag är jätteemot mediciner, jag gör allting på så naturlig väg som möjligt.

FOTO: Nicole Nordin/Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons