Nicole Nordins son Diego fick åka ambulans efter att ha fått influensan

Nicole Nordin

Nicole Nordin har tre barn tillsammans med Peter Forsberg.
I podcasten Loungepodden berättar Nordin om rädslan efter sonens sjukdomsbesked.
– Jag kände bara hjälp, säger hon i podden.

Nicole Nordin, 33, och det före detta hockeyproffset, Peter ”Foppa” Forsberg, 47, har varit ett par i elva år. Tillsammans har paret barnen Lennox, Lily och Diego.

Förutom att de är gifta så driver de även ett företag tillsammans, och sedan några år tillbaka bor familjen nere i Schweiz.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Därför bor Nicole Nordin och familjen i Schweiz

När Nicole och Peter gästade Nyhetsmorgon för ett tag sedan så berättade paret varför de valt att bosätta sig nere i det natursköna alplandet.

– Vi bodde i en lägenhet mitt i Stockholm, på Östermalm, och det var ganska tufft, sade Peter.

– Vi ville lämna stan med tre småbarn. Vi bodde högst upp i lägenhetshuset, så man var rädd för höjden och man var rädd för trafiken nere på gatan, så barnen fick inte vara så fria som vi hade hoppats på, fyllde Nicole i.

Häromdagen fyllde dottern, Lily, sju år. På sin Instagram delade Nicole med sig av glada bilder från födelsedagskalaset – till många följares stora glädje.

Nicole brukar dela med sig utav bilder på sina barn på Instagram, men när hon gästade Loungepodden förra året berättade hon om en mindre lustig situation som ena sonen, Diego, varit med om.

KUPP Kung Carl Gustaf förnedrad i direktsändning

Nicoles skräck efter sonens sjukdomsbesked – berättar om paniken

I podden berättade Nicole att hon inte medicinerar vid sjukdom – varken sig själv eller sina barn. Det slutade med att sonen fick åka ambulans in till sjukhuset.

– Hans feber gick upp och jag ville inte ge honom alvedon. Det slutade med att han fick feberhallucinationer och kände inte igen mig. Vi fick åka ambulans och han blev liggandes på sjukhus i en vecka, och jag kände mig så ångerfull, att jag inte tog ned febern i tid, säger hon och fortsätter:

– Febern bara drog i väg, det var skitläskigt. Jag kände bara hjälp, jag har typ skadat barnet av att inte ge honom febernedsättande. Men nej, jag är jätteemot mediciner, jag gör allting på så naturlig väg som möjligt.

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins kärlekslycka med Peter "Foppa" Forsberg – orden om bröllopet

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins hyllningsord till sonen Lennox på hans födelsedag

FOTO: Nicole Nordin/Instagram/Karin Törnblom/TT