Nicole Nordins födelsedagskalas för 7-åriga dottern Lily

Nicole Nordin och dottern Lily

Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg har tre barn tillsammans.
Häromdagen fyllde dottern Lily sju år och på Instagram delade Nicole med sig av bilder från det påkostade kalaset.
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Nicole Nordin, 33, och det berömda hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg, 47, har levt tillsammans i elva år och idag har de barnen Lennox, Lily och Diego tillsammans. Men inte nog med att de är gifta, kändisparet är även affärspartners och driver företag tillsammans.

Sedan några år tillbaka bor familjen nämligen i Zug i Schweiz då de investerade i ett skoföretag med ett huvudkontor i Zürich. De valde därför att flytta dit då det var enklare att få ihop familjelivet med affärerna på det sättet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Därför flyttade Nicole Nordin och Peter Forsberg till Schweiz

Men även om den största anledningen till deras flytt var affärer så fanns det även andra anledningar till att flytten passade så bra in i deras familjeliv. I en intervju med Nyhetsmorgon berättar paret att de länge velat flytta från lägenheten mitt i stan.

– Vi bodde i en lägenhet mitt i Stockholm på Östermalm och det var ganska tufft, säger Peter varpå Nicole fyller i:

– Vi ville lämna stan med tre småbarn. Vi bodde högst upp i lägenhetshuset så man var rädd för höjden och man var rädd för trafiken nere på gatan, så barnen fick inte vara så fria som vi hade hoppats på.

Starka reaktioner efter dottern Lilys födelsedagskalas

På sin Instagram lägger Nicole ofta ut bilder på sin familjen och där kan hennes följare se de göra många olika aktiviter och resor tillsammans. Häromdagen fyllde parets dotter Lily 7 år, och som väntat firades det ordentligt.

Nicoles Instagram delade hon med sig av några glädjande bilder från födelsedagskalaset, och under bildspelet på dottern och hennes vänner skrev hon:

”Grattis på sju-års dagen till mitt hjärta. Snäll, söt och älskad. Fortsätt sprida ljus i denna världen din stjärna.”

Och i kommentarsfältet är det många som gratulerar dottern samt skriver om vilket fint kalas Nicole och Foppa hade ordnat för dottern.

”Grattis på födelsedagen, Lily! Vilket party!!”, skriver bland annat en följare.

”Oooh vilket fint kalas!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Mariette Hansson berättar om kampen för att bli gravid: “Läskigt”

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Gunilla Perssons video med mamma Iris och hunden

FOTO: Nicole Nordin/Instagram, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN