Nicole Nordins kärlekslycka med Peter "Foppa" Forsberg – orden om bröllopet

Peter Forsberg & Nicole Nordin

Hockeylegendaren Peter "Foppa" Forsberg och entreprenören Nicole Nordin har varit ett par i snart tolv år och än idag verkar kärleken vara stark. I ett inlägg på Instagram visar de nu upp den stora kärlekslyckan.

Det har snart gått tolv år sedan hockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg och entreprenören Nicole Nordin fick upp ögonen för varandra och sedan dess har det hänt en hel del. Idag bor de i Zug i Schweiz och har även de gemensamma barnen Lennox, Lily och Diego. Men trots många småbarnsår och stora karriärer håller Peter och Nicole fortfarande ihop.

Nu lägger Nicole upp en bild på paret som får följarna att smälta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så får de ihop familjelivet med karriärerna

Karriären är något som är väldigt centralt i både Peter och Nicoles liv och det är inte alltid som det har varit lätt att få ihop det med familjelivet. Idag driver de nämligen flera företag ihop samtidigt som de kämpar för att få ihop livspusslet med barnen samt kunna ge tid för varandra, och i en intervju med Mama har Nicole tidigare berättat om kompromisserna hon tvingats göra i sitt liv och lösningarna hon har kommit på för att få det att funka.

– Jag har ammat hos frisören, jag har jobbat natten igenom för att klara deadlines. Jag har aldrig tagit en tupplur under dagen utan har då i stället passat på att jobba, har hon bland annat berättat.

Nicole Nordin visar upp kärlekslyckan med Peter Forsberg

Men trots att det varit flera intensiva år sedan Nicole och Peter föll för varandra så är kärleken mellan dem fortfarande lika stark, och på Nicoles sociala medier kan man ofta se hur de njuter av varandras sällskap. På hennes Instagram kan man nämligen följa familjen och deras vardag, och av bilderna att döma hör det inte till ovanligheten att de åker på både resor och gör roliga aktiviteter tillsammans. Men i helgen var Nicole och Peter iväg på eget håll. Deras vänner gifte sig nämligen i Toscana i Italien och självklart var de på plats.

”En vacker bröllopshelg. Så tacksam att få fira eran kärlek”, skriver Nicole under ett bildspel på henne och Peter.

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar även dem för deras starka kärlek.

”Blir så glad att se bild på er tillsammans. Fina och så bra på alla sätt!”, skriver bland annat en person.

”Så underbart!”, skriver en annan.

”Glädje!”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Christian Bauers frånvaro i Spanien

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Sverige efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Senaste nytt