Nicole Nordin lämnar landet – fyra år efter flytten med Peter Forsberg

Nicole Nordin

Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin har många år tillsammans bakom sig.
Men nu avslöjar Nicole Nordin att hon lämnar Schweiz – fyra år efter flytten med maken.
0:50

Efter reklamen: Influencern Annica Englund om kampen att bli gravid

(0:50)

Peter Forsberg, 48, och Nicole Nordin, 34, har varit ett par i elva år. De träffades 2010 under en middag och föll handlöst för varandra. Bara några månader senare förlovade de sig efter att hockeyhjälten friat till Nicole i hennes favoritstad Paris. Deras relation har sedan dess gått från klarhet till klarhet, bland annat genom att de inom loppet av fem år fått tre barn ihop.

Tillsammans har paret barnen Lennox, 9, Lily, 7, och Diego, 5.

Pernillas hårda känga till Persbrandt inför alla: “Jättedåligt”

Familjens flytt från Sverige

Sedan 2018 bor familjen i Schweiz, närmare bestämt i den lilla staden Zug, som ligger 20 minuter utanför Zurich. Där har de investerat i skoföretaget Inuikii, som har huvudkontor 30 minuter från hemmet. En av anledningarna till att det blev just Zug är för att de har ett hockeylag – som Foppa börjat spela i.

– Det är något annat än när jag höll på, men det är ett bra sätt att träffa andra människor. Det är kul att komma i väg och träna en tisdag kväll mellan 21 och 22, säger han till Expressen.

Peter berättade även hur det är att vara trebarnsfar.

– Det har absolut varit mycket och stressigt emellanåt. Vi har haft hjälp under tiden, det har vi. Nicole jobbar mer än vad jag gör, och jag kan styra mina dagar rätt bra. Ska det hämtas från förskolan eller är kidsen sjuka, då brukar jag vara i närheten, om jag inte är ute och reser, säger han till tidningen.

6 saker du vill veta om Anna Brolin

Se klippet här!

Nicole Nordin lämnar Schweiz – semestrar i Spanien

Efter fyra år i Schweiz har nu Nicole lämnat landet för Marbella och lite semester. På hennes Instagram visar hon nämligen upp bilder från resan med maken Peter.

”Ett vykort från Marbella”, skriver Nicole på Instagram.

Resan verkar har varit av det kortare slaget, men härligt med lite semester!

FOTO Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!