LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Nordins första jul utan Peter ”Foppa” Forsberg – bilderna visar

24 dec, 2023 
Linn Seipel
Nicole nordin foppa
Peter Forsberg och Nicole Nordin gick tidigare i år isär efter ett 13 år långt förhållande.
Första högtiden efter är inte sällan jobbig, men Nicole verkar åtminstone till synes lyckas ha en mysig jul med familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben

Nicole Nordin, 36, och hockeylegenden Peter "Foppa" Forsberg, 50, var tillsammans i 13 år innan de i maj valde att gå ut med att de ska gå skilda vägar. Under åren har mycket hänt för båda, och tillsammans har de barnen Lennox, Lily och Diego.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn, skrev Nicole tidigare i år på Instagram om beslutet.

Annons

En orsak till uppbrottet verkar ha varit, likt vilket annat par som helst, att livspusslet varit svårt att få till. Att utöver familjelivet dessutom driva företag ihop har resulterat i hektiska scheman. Något Nicole tidigare berättat om i en intervju i podcasten Loungepodden.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan, sa hon och fortsatte:

– Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då.

Nicole Nordin och Peter ”Foppa” Forsbergs första jul som skilda

I år blir således ex-parets första jul som skilda, något som alltid kan vara svårt. Exakt hur Nicole och Peter mår eller hur de valt att fira i år är osäkert, men Nicole visar åtminstone utåt upp en jul full av glädje och lyx på sin Instagram.

”Vinterstämning, fritid och morgonlycka”, skriver hon på ett inlägg som publiceras under lördagen från Schweiz, med flertalet vackra bilder på henne och landets natur.

Annons

På självaste julafton har hon lagt upp flera storys, som visar att hon håller hus i Sverige, med sin familj på ön Lidingö utanför Stockholm. Någon Foppa syns dock inte till.

nicole nordin jul utan foppa
Annons

– Separationen har tagit hårt på Peter, när man ser honom ibland så verkligen känner man att han känner sig ensam och övergiven, så är det ju ofta när man går skilda vägar. Hela processen har tagit hårt på Nicole också, sade källan till Hänt i slutet på november. Hen fortsatte:

nicole nordin jul utan foppa

– Det är ju en stor omställning för båda och Peter känns verkligen familjekär så det familjeliv han har varit van med och tretton år ihop med Nicole är ju inget man skakar av sig i en handvändning. Ibland blir Peters blick alldeles tom, och man ser hur han lider. Sedan tycker jag att båda har skött uppbrottet bra, de försöker göra allt för barnen och håller en neutral linje utåt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons