TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter Nicole Nordins lycka – Peter ”Foppa” Forsberg ensam

27 nov, 2023 
AvPontus Varg
Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin har gått isär.
Separationen från Nicole har tagit hårt på Peter Forsberg.
– Han känner sig ensam och övergiven, säger en källa i Peters bekantskapskrets.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

För ett halvår sedan gick Peter ”Foppa” Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 36, skilda vägar. Det var 2010 som Nicole och Peter förlovade sig, men efter 13 år ihop, var kärlekssagan slut.

Beslutet ska ha varit ”ömsesidigt och kärleksfullt fattat”, och sedan dess har varken Peter eller Nicole valt att gå djupare i frågan. Nicole däremot, har fortsatt att flitigt uppdatera sin Instagram. Där delar hon bilder på de tre barnen, och vackra vyer från hemmet i Schweiz.

Familjen flyttade dit 2018 i och med delägarskapet i skoföretaget Inuikii, som har sitt huvudkontor där. Entreprenören Nicole har även passat på att njuta och resa. Bland annat har hon varit på Franska rivieran där hon hittade lugnet, utövade yoga och kom till flera insikter. På sina sociala medier skvallrade hon om drömresan och lyckan över sitt nya singelliv. Hon har även varit på resa med en okänd man.

Annons

– Mitt i ett turbulent år med stora beslut som fattats och förändringar som pågår fick jag möjlighet att knyta nya trygga kontakter, få mig ett gott skratt och hitta tid och utrymme för att återställa, ladda och balansera om, skrev hon på Instagram.

Foppa Forsberg.
Nicole Nordin

Källan om Foppa: ”Separationen har tagit hårt på Peter”

Foppa var häromhelgen i kanadensiska Toronto för att spela uppvisningsmatch och hylla kompisen, målvaktslegendaren Henrik Lundqvist som valdes in i hockeyns Hall of Fame.

Några dagar senare syntes Foppa i Stockholm på promenad som en Hänt-läsare lyckades fånga på bild. En källa inom Peter Forsbergs bekantskapskrets säger till Hänt:

Annons

– Separationen har tagit hårt på Peter, när man ser honom ibland så verkligen känner man att han känner sig ensam och övergiven, så är det ju ofta när man går skilda vägar. Hela processen har tagit hårt på Nicole också, säger källan och fortsätter:

– Det är ju en stor omställning för båda och Peter känns verkligen familjekär så det familjeliv han har varit van med och tretton år ihop med Nicole är ju inget man skakar av sig i en handvändning. Ibland blir Peters blick alldeles tom, och man ser hur han lider. Sedan tycker jag att båda har skött uppbrottet bra, de försöker göra allt för barnen och håller en neutral linje utåt.

Peter ”Foppa” Forsberg.
Peter ”Foppa” Forsberg.
Annons

FOTO: TT / Läsarbild

Annons