LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Dolda budskapet i Nicole Nordins privata bilder – se här

23 okt, 2023 
nicole nordin
Nicole Nordin är iväg på en härlig resa i en minst sagt magisk miljö.
Se hennes privata semesterbilder här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopetBrand logo
Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopet

Nicole Nordin och hockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg var ett par i 13 år innan de valde att gå skilda vägar tidigare i år. Tillsammans har de barnen Lennox, Lily och Diego.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek., skrev Nicole på Instagram då.

Hon la till:

”Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn”

Nicole och Foppa.
Nicole och Foppa.
Annons

Peter Forsbergs nya liv i Schweiz

Nyligen berättade Foppa om sitt liv och hans nuvarande familjesituation i en intervju med Aftonbladet. Han kom då in på hur han lägger fullt fokus på sina tre barn, de veckor som de bor hos honom.

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma, säger han i intervjun och fortsätter:

Annons

– Ja annars vad gör man, lite affärer, kolla på hockey så klart. Det är otroligt blandat.

Nicole Nordins lyxiga semester – dolda budskapet i bilderna

Det forna paret verkar helt enkelt ha delad vårdnad om barnen. Nu ser det ut som att Nicole har en barnfri vecka – då hon är iväg på en lyxig semester i Schweiz!

På sin Instagram har hon lagt upp ett flertal bilder på magiska miljöer, då hon bilar runt bland berg och vattenfall. Hon verkar med andra ord må väldigt bra och njuta av livet, då hon kör bland de fantastiska vyerna.

I ett videoklipp som hon har lagt ut på sin Instagram-story går det inte att ta miste på det dolda budskapet om att Nicole verkligen njuter av upplevelsen och vyerna. Till en sekvens har hon lagt till vackra kärlekslåten Can't help falling in love med UB 40.

Nej, vem kan hjälpa att bli förälskad i det landskapet – titta själv på bilderna här:

Annons
Annons
Annons