TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peter Forsberg och Nicole flyttar – berättar om husplanerna

07 feb, 2021 
Nicole Nordin och Peter Forsberg ska flytta.
Nu berättar paret om sina planer och beslutet för familjen.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

När den 21-åriga studenten Nicole Nordin träffade stjärnhockey­spelaren Peter ”Foppa” Forsberg slog det gnistor direkt och de blev snabbt ett par.

Idag har de tre barn, Lennox, 8, Lily, 6 och Diego, 4, och de bor sedan två och ett halvt år tillbaka i Zug i Schweiz.

Den första tiden var full av affärsresor till Sverige och runt om i Europa samt årliga besök till USA. Men sedan kom covidkrisen och livet fick förändras – som för många andra. För Expressen berättar paret hur de fått anpassa livet efter pandemin.

– Barnen förstår det allvarliga läget och har fått göra avkall på mycket i sin vardag. Det är en helt ny verklighet för dem, det är de medvetna om i allra högsta grad. Vi föräldrar får inte komma in på baletten som Lily har eller pojkarnas hockeyträning utan det blir att lämna dem i dörren. Men vi bor bra och kan vistas mycket ute i naturen och gå på hajk i bergen, säger Nicole.

Vill köpa ett hus i Schweiz

Men paret berättar i intervjun att de inte riktigt hunnit känna sig som hemma än, då de inte köpt ett eget hus. De ser ingen brådska att komma tillbaka till Sverige, utan vill istället köpa något i Schweiz.

Annons

– Vi har hyrt ett hus här i Zug så här långt, men så småningom vill vi köpa eget.

– Vi är inte klara här. Jag vill skapa ett riktigt hem här, där vi kan landa tillsammans som familj, säger Nicole till Expressen.

På Instagram har Nicole även avslöjat att de letar hus till sina följare. Det är till en bild på ett hus som de hyrt som en följare frågar:

”Är der erat?”, varpå Nicole avslöjar flyttplanerna:

”Tyvärr inte. Men vi letar efter ett eget hus!”.

Annons