Nicole Kidman vill verkligen bli gravid igen

Skådespelerskan Nicole Kidman må vara 47 år gammal, men hon längtar fortfarande efter ett barn till: ”Jag hoppas varje månad att jag är gravid".

Nicole Kidman, 47, har hela huset fullt. Tillsammans med exet Tom Cruise, 52, har hon adoptivbarnen Connor, 19, och Isabella, 21. Och med nuvarande maken Keith Urban, 46, fick hon två barn till – döttrarna Sunday, 6, och Faith, 3.

Men det var inte helt lätt att välkomna treåringen till världen. Skådespelerskan kämpade med att bli gravid och till sist tvingades paret använda sig av en surrogatmamma.

Och nu, trots sin ålder, hoppas Nicole fortfarande på ett barn till. Det är i en intervju med den australienska radiostationen KIIS 1065 som 47-åringen berättar att hon mer än gärna skulle bli gravid på nytt.

– Jag hoppas varje månad att jag är gravid, men det är jag aldrig. Jag skulle bli så glad om det hände, säger hon, men tillägger:

– Jag är 47, det kommer inte ske.

Nicole Kidman, Keith Urban and their children, Sunday Rose and Faith Margaret, arrive at Los Angeles International Airport on a flight from Sydney Featuring: Nicole Kidman,Faith Margaret Kidman Urban,Keith Urban Where: Los Angeles, California, United States When: 23 Sep 2014 Credit: revolutionpix/WENN.com ****Not available for Subscribers and Daily Mail Online****

Skådespelerskan vill verkligen få ett barn till. Foto: All Over Press

Kidman avslöjar för radiostationen att hon är helt galen i bebisar.

– Jag är bebisgalen. Jag älskar bebisar….barn, de är verkligen extraordinära.

Men Nicole erkänner samtidigt att maken Keith inte är lika beredd som hon på nya blöjbyten och nappflaskor.

– Han kanske inte skulle hoppa av glädje, säger hon och skrattar.

SENASTE NYTT!