TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nicole Kidman talar ut om barnen Isabella och Connor

11 nov, 2018 
AvLotta Gray
Nicole Kidman adopterade barn
Nu berättar Nicole Kidman om de falska rykten sedan skilsmässan från Tom Cruise.
Annons

Under 90-talet adopterade Nicole Kidman, 50, och dåvarande maken Tom Cruise, 55, barnen Isabella, idag 25, och Connor, idag 22. Men efter parets skilsmässa 2001 tappade Nicole Kidman kontakten med sina barn. Rykten sa att orsaken ska ha varit att barnen valde att fortsätta vara en del av scientologin, precis som sin far.

Men i en unik intervju öppnar nu Nicole upp om att så inte alls är fallet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Der här är väldigt privat för mig och jag brukar inte prata om det men det är väldigt viktigt att barnen vet om att det alltid finns ovillkorlig kärlek. Jag måste skydda mina relationer, men jag vet med 150 procent säkerhet att jag skulle ge upp mitt liv för mina barn, därför att det är som är mitt syfte, berättar hon i Who Magazine.

Nicole Kidman tillägger även att de är vuxna nu och gör sina egna val i livet och även om hon inte håller med dem respekterar hon deras önskan.

– De har gjort ett val att tillhöra scientologikyrkan och det är min uppgift som mamma att älska dem.

Annons

Tom och Nicole var gifta i 11 år och även om hon nu har döttrarna Sunday Rose, 10 och Faith, 7, med nuvarande maken Keith Urban så ägnar hon mycket engagemang i sina stora barn.

– Det spelar ingen roll vad dina barn gör. De måste veta att det alltid finns kärlek. Om man tar det ifrån i barn, eller från en familj eller en relation är det fel. Det är våra jobb som förälder att alltid erbjuda villkorslös kärlek.

Den senaste tiden verkar barnen och Nicole ha kommit varandra närmare än tidigare.

– Bella och Nicole har verkligen kommit närmare varandra de senaste månaderna. De är båda fokuserade på att komma framåt i sin relation, berättar en vän till familjen till nöjessajten Online.

FOTO: Ibl

Annons