Nicole Falcianis vassa markering efter inställda bröllopet

Nicole Falciani och Eric Saade

Nicole Falciani och Eric Saade har brutit förlovningen och bestämt sig för att gå skilda vägar.
Trots detta har Nicole fått användning för bröllopsklänningen, som hon skulle ha burit under den planerade ceremonin.
Nu hyllas fansen hennes vassa markering mot ex-pojkvännen.

Den första januari 2019 avslöjade Nicole Falciani, 23, att hon och Eric Saade, 29, förlovat sig. Det var på nyårsafton som pojkvännen gick ner på knä och ställde den stora frågan. Lyckan var total och det dröjde inte lång tid förrän bröllopsplanerandet var i full gång.

På sin Youtube-kanal har Nicole flitigt delat med sig av uppdateringar om hur hon och Eric har tänkt kring ceremonin. De bestämde sig snabbt för att den skulle äga rum i Toscana, i Italien, under sommaren 2020.

På grund av den rådande coronapandemin tvingades Eric och Nicole ställa in bröllopet. Till en början förklarade Nicole att de skulle bestämma ett nytt datum – men istället fick relationen ett slut. I maj avslöjade det forna paret att de valt att gå skilda vägar.

Nicole och Erics inställda bröllop

Uppbrottet skedde endast dagar innan Eric och Nicole skulle ha blivit äkta makar. I en intervju med Expressen har Eric Saade tidigare avslöjat varför han fattade beslutet just då.

– Jag lämnade inte för att jag inte ville, jag lämnade för att jag var tvungen att tänka på mitt eget mående. Det var dags, men det är klart att det var en sorglig tajming, sa han till tidningen då.

Nicole Falciani hade såklart sett väldigt mycket fram emot bröllopet och planerat stora delar av det redan. På sin Youtube-kanal har följarna fått se henne välja både mat, lokal och bröllopsklänning.

Avslöjandet om bröllopsklänningen

I en känslosam video lät Nicole följarna hänga med på när hon testade bröllopsklänningen för första gången. Med tårarna rinnandes ner för kinderna ringde hon sin mamma för att visa skapelsen.

Hennes nästa steg var att åka till Bubblerooms kontor, eftersom hon tillsammans med klädjätten släppte en bröllopskollektion i våras. I kollektionen ingår allt från brudtärneklänningar till morgonrockar.

Plaggen har legat ute till försäljning ett tag, men tanken var att bröllopsklänningen skulle släppas lite senare och finnas tillgänglig på sajten i samband med Nicoles egna bröllop i sommar.

Markeringen mot Eric Saade

Trots att det inte riktigt gick som Nicole hade tänkt sig finns alltså klänningen till försäljning på Bubbleroom. Och även fast bröllopet inte blev av så har Nicole Falciani inte slängt den vackra kreationen i soporna – tvärtom.

På vännen Daniel ”Paris”Afshinnejads, 31, Instagram-konto avslöjar han att Nicole har hittat ett perfekt tillfälle att använda bröllopsklänningen, nämligen när de ligger i sängen och äter pizza.

”Skål för sommar, brudklänning och alkoholfri bärs! Livets goda! Skål”, skriver Daniel intill bilden, där även han bär en vit festblåsa.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

I kommentarsfältet hyllas Nicole och Daniel för bilden, som är en tydlig markering mot både den före detta fästmannen Eric Saade och det inställda bröllopet.

”Alltså vilken fin vän du är!”, hälsar en person till Daniel Paris.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!