TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nicole Falcianis vädjan efter uppbrottet från Eric Saade

20 maj, 2020 
Nicole Falcianis ilska mot Eric Saade efter uppbrottet
Förra veckan berättade Nicole Falciani att hon och Eric Saade beslutat sig för att gå skilda vägar, bara veckor innan det planerade bröllopet.
Nu vädjar hon om hjälp från följarna.
Annons
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägarBrand logo
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägar

Strax efter att 2018 slagit om till 2019 gick Eric Saade ner på knä och friade till Nicole Falciani. Därefter har deras följare, framför allt Nicoles, fått hänga med i den stora bröllopsplaneringen. Vi har bland annat fått ta del av Nicoles tårar när hon för första gången testade det som skulle komma att bli hennes bröllopsklänning, och också de prydliga inbjudningarna som för månader sedan skickades ut till de bjudna gästerna.

Bröllopet skulle ha ägt rum i Toscana i Italien i slutet av maj, men på grund av coronaviruset fick det skjutas upp.

Men under fredagskvällen förra veckan gick Nicole ut med att hon och Eric beslutat sig för att gå skilda vägar.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, berättade Nicole i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Nicole om den stora sorgen

Efter det har både hon och Eric varit tysta om uppbrottet, tills Nicole under gårdagen berättade mer om sorgen i ett inlägg på sin blogg.

Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut.”.

Bland kommentarerna till det ärliga inlägget stöttas hon av många.

Vädjar om hjälp

Efter uppbrottet finns det mycket som ska lösas och ordnas med. Nu vädjar hon om hjälp från sina följare.

Behöver hjälp. Någon vass jurist/advokat som är grym på avtal? Behöver hjälp med att granska ett avtal. Gärna någon som har rimliga priser”, skriver hon på sin Instagram story.

Nicoles vädjan till följarna.
Nicoles vädjan till följarna.

FOTO: TT

Annons