Nicole Falcianis relation med Benjamin Ingrosso

I maj skulle Nicole Falciani och Eric Saade blivit man och hustru.
I stället valde Eric att lämna förhållandet – och bryta förlovningen.
Nu syns Nicole tillsammans med en helt annat svensk artist vid sin sida.

Det var i slutet av maj i år som Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig under en romantisk ceremoni i Italien. Sedan Eric föll ner på knä och bad om Nicoles hand under nyårsafton för ett år sedan har bröllopsplanerna varit i full gång. På Nicoles Instagram och Youtube-kanal har man kunnat följa förberedelserna in i minsta detalj.

Bland annat har Nicoles följare kunnat bevittna hur hon brast ut i glädjetårar efter att hon för första gången prövade sin bröllopsklänning. Men ju närmare datumet för den stora dagen kommit desto osäkrare har det blivit om bröllopet verkligen skulle komma att bli av. Och till slut stod det klart. På Instagram meddelade Nicole att bröllopet skjutits upp pågrund av den rådande coronapandemin.

Men Nicoles motgångar slutade inte där. Bara någon vecka senare berättade Nicole att hon och Eric valt att gå skilda vägar – och brutit förlovningen.

Nicole Falcianis ilska

Efter uppbrottet har Nicole flera gånger berättat för sina följare om den stora sorg som separationen lämnar efter sig. Medan Eric har valt att lägga locket på har Nicole öppet berättat om känslorna efter att ha blivit lämnad.

– Jag tycker väl problemet är, och det tycker väl väldigt många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa hon när hon gästade Bathina – en podcast.

Trots att Nicole är noga med att understryka att hon har en förståelse för att vissa förhållanden inte håller så tycker hon att Eric kunde ha valt en bättre tidpunkt för uppbrottet.

Hemliga relationen

Månaderna som gått sedan Nicoles stora sorg har hon ägnat mycket tid åt sina vänner. Tillsammans har de varit på båttur och försökt ägna sig åt saker som gör Nicole lycklig för att hon till slut ska kunna hitta tillbaka till sig själv.

Nu syns hon dessutom tillsammans med en helt annan svensk artist. I en story på Instagram kan man nämligen se hur hon och Benjamin Ingrosso, 22, går tillsammans utanför nattklubben och restaurangen Berns i Stockholm. Då de är omgivna av flera vänner får man dock anta att de båda bara finner ett nöje som vänner i varandra.

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!