Nicole Falcianis plötsliga vändning efter uppbrottet

Nicole Falciani och Eric

Nicole Falciani har berättat öppet om sorgen efter uppbrottet från Eric Saade.
Nu kommer hon med ett glädjande besked till sina följare.
– Känner jag att det är dags, säger Nicole på Instagram.

Influencern Nicole Falciani, 23, har ett par rejält tunga månader bakom sig. På grund av coronautbrottet tvingades hon och Eric Saade, 29, ställa in sitt bröllop, som skulle ha ägt rum i Italien i maj. Nicole hade länge planerat inför den stora kärleksfesten och blev därför väldigt besviken när hon insåg att den inte skulle bli av.

Inte nog med att bröllopet blev inställt, dagar innan Nicole och Eric skulle ha blivit äkta makar valde Eric Saade att göra slut och därmed bryta förlovningen. För Expressen har artisten förklarat att han helt enkelt inte mådde bra i relationen längre.

Eric Saades nya glädjebesked

Sedan uppbrottet från Nicole Falciani har Eric umgåtts en hel del med sina vänner samt haft fullt upp med jobb. Han släppte nämligen ett nytt album tidigare i juni.

Den nya musiken har tagits emot väl av fansen och i ett inlägg på Instagram berättade han nyligen om lättnaden och glädjen över den positiva responsen.

”Känns som att jag inte sovit på 2 månader.. Men inatt sov jag som ett barn. Tack för all fin respons”, skriver Eric i ett inlägg på Instagram.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nicole Falciani om vändningen

Nicole Falciani har av förklarliga skäl varit ovanligt frånvarande i sociala medier den senaste tiden. På Instagram har hon endast lagt upp ett fåtal stories och hennes Youtube-kanal ekar tomt sedan en månad tillbaka. Men nu avslöjar Nicole att hon känner sig redo att återvända till jobbet.

– Jag har ju varit oerhört inaktiv på Youtube den senaste tiden, som ni kanske förstår. Men nu känner jag att jag vill börja uppdatera där igen och jag känner att jag har lusten och orken att göra det, säger hon och fortsätter:

– Jag är skittaggad på att komma tillbaka och jag är väldigt glad över att ni har haft så stor förståelse för att jag har varit lite mer inaktiv på mina kanaler den senaste tiden. Men nu känner jag att det är dags att kicka igång igen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

SENASTE NYTT!