Nicole Falcianis plötsliga avslöjande om nya kärleken

Nicole Falcianis plötliga besked med nya kärleken

Nicole Falciani har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade. Nu berättar hon mer om lyckan, och det fina beslutet i relationen.
”Det var mysigt att få komma iväg bara vi två”, skriver hon.
Allt om Nicole Falciani
Slå på ljud

Bröllopsklockorna skulle ha ringt i slutet av maj i år, men istället gick Nicole Falciani och Eric Saade skilda vägar. Både Nicole och Eric har varit öppna med att det helt och hållet var Erics beslut att lämna relationen, till Nicoles stora besvikelse.

– Man väntar inte så länge med att göra slut när man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa Nicole när hon gästade Bathina Philipsons podcast i början av sommaren.

Nicole har efter uppbrottet varit öppen och ärlig med att Erics beslut tog hårt på henne. Det var många tunga veckor, fyllda av ångest och sorg, tills hon beslutade sig för att göra allt för att må bra igen.

Beskedet om nya kärleken

Hennes följare har noterat att det är en glad och lycklig Nicole som nu går att följa på Youtube, Instagram och på bloggen igen.

Och en av anledningarna till Nicoles lycka är att hon funnit kärleken på nytt! Förra veckan bekräftade hon att hon gått och blivit kär, och hon delade även en semesterbild av sin nya kärlek.

På sin blogg berättar hon nu mer om deras semester ihop.

Bland annat åkte jag & killen till hans väns landställe i närheten av Norrtälje en heldag. Verkligen en liten oas nära Stockholm”, skriver Nicole i inlägget. Hon fortsätter:

Jag hann vara hemma i ungefär två veckor, sen spontanbokade jag och killen jag tycker väldigt mycket om, en resa ner till Athen. Vi var där i fyra dagar och hade det sååå mysigt. Vi solade, badade, åt god mat och bara njöt. Det var mysigt att få komma iväg bara vi två.

Men härligheterna med personen hon kallar för ”killen” slutade inte där.

Sedan blev det en till spontanresa, vi bokade biljetter och flög ner till Tirana i Albanien. Vi åkte ner dit för att hälsa på killens mamma och moster. Och där gjorde vi prick samma sak som i Athen. Solade, badade och åt.

FOTO: TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis stora ilska mot Eric Saade – efter händelsen vid uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Eric Saade avslöjar: Därför gjorde jag slut med Nicole Falciani

FRÅN FÖRSTASIDAN