LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nicole Falcianis oväntade barnbesked efter uppbrottet

20 jun, 2020 
Nicole Falciani och Eric Saade
För ett par veckor sedan gick Eric Saade och Nicole Falciani skilda vägar.
Nu berättar influencern hur hon tänker kring familj och barn i framtiden.
– Jag kommer aldrig säga aldrig, säger hon i podcasten Gott Folk.
Annons
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägarBrand logo
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägar

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, planerade att gifta sig i maj. Men istället tog relationen en helt annan vändning när Eric valde att göra slut – bara dagar innan de skulle ha lovat varandra evig trohet.

Sedan nyheten om uppbrottet blev känd har både Nicole och Eric varit öppna med att det var just Eric som fattade beslutet. För Expressen har artisten berättat att han inte mådde bra i relationen mot slutet.

– Mår man inte bra så ska man inte vara envis om att vara kvar alltför länge tycker jag. Jag har vänt och vridit på varenda sten ska man veta, sa han nyligen till tidningen.

Ilskan mot ex-pojkvännen Eric

I veckan gästade Nicole Falciani Hanna ”HanaPee” Perssons, 31, podcast Gott Folk. Hon berättade då bland annat om sina känslor kring uppbrottet nu när det har gått en tid.

– Vissa dagar känns bra, och andra dagar känns piss. Men jag skulle säga att överlag så är jag mest arg. Det är skönare att vara arg än att vara ledsen, säger Nicole.

Annons

Hon berättade även att hon inte har förlåtit ex-pojkvännen och att hon kommer att ha svårt att komma över sveket.

Nicole Falcianis nya barnbesked

I podden frågar Hanna Nicole ifall hon vill ha barn i framtiden, varpå influencern snabbt svarar:

– Nej, jag tror inte det.

Hon förklarar:

– Jag kommer aldrig säga aldrig. Men jag har aldrig känt en barnlängtan som många av mina vänner, jag kan inte känna igen mig i det.

Nicole Falciani lider av barnreumatism och det är oklart ifall sjukdomen är ärftlig. Av denna anledning är hon skeptisk till att skaffa barn.

– Jag vet inte om jag hade kunnat ha på mitt samvete att mitt eventuella barn hade blivit sjukt på grund av mig. Men jag kanske om tio år känner att jag verkligen vill ha barn men jag har känt väldigt länge att barn inte är någonting för mig, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Aftonbladet/TT

Annons