Nicole Falcianis markering mot Eric Saades vänner – efter uppbrottet

Nicole Falcianis ilska mot Eric Saade efter uppbrottet

Det har snart gått en månad sen Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar.
Nu berättar hon om sina känslor till hans kompisar.
”Så skönt att slippa se personen”, skriver hon.

En månad har snart gått sen Nicole Falciani, 23, och Eric Saades, 29, kärlekssaga fick ett drastiskt slut. I veckorna som varit skulle paret egentligen ha gift sig, vilket har varit jobbigt för Nicole att tänka på.

”Det har varit väldigt tufft psykiskt. Att veta, att nu skulle vi egentligen gift oss. Vi två skulle blivit en. Trots att jag inte borde ha gjort det, kollade jag vädret i Castiglione della Pescaia, där vårt bröllop skulle ägt rum. Strålande sol och +28. Varmaste dagen på det här året. Komiskt”, erkänner hon.

Men trots att allt känns väldigt tufft just nu, så förstår hon att livet på något sätt kommer att gå vidare. På hennes blogg delar hon nu med sig av sina bästa tips för att gå vidare, där även Erics vänner får sig en känga.

Nicole Falciani

Nicole Falciani och dåvarande pojkvännen Eric Saade. FOTO: IBL

Vill hjälpa andra i samma situation

På hennes blogg är hon väldigt öppen med hennes tankar och känslor kring uppbrottet. I hennes senaste inlägg berättar hon att det ibland känns som ett annat liv – trots att det inte gått så lång tid.

“Vissa dagar känns det bara som att det handlar om att få luft, hålla huvudet ovanför vattenytan. Och andra dagar känns det som att jag skulle kunna besegra världen. Det går upp och ner”, förklarar hon.

Men då hon har märkt att det är många av hennes läsare som är i samma situation vill hon nu hjälpa dem att gå vidare genom att dela med sig av sina bästa tips.

”Fan vad jag önskar att ingen av oss behövde gå igenom det här. För det suger. Rent ut sagt. Men jag hoppas någon av er kan få lite nytta av det här”, skriver hon.

Piken mot vännerna

Men mitt bland alla tips om att dricka vin, vara med vänner och att göra sig snygg, så uppmanar hon också att klippa alla band med sitt ex och personens vänner.

”Avfölj ditt ex och alla hens vänner. Det är skittufft, men också så skönt att slippa se personen i sitt flöde eller när man skrollar förbi stories. ibland kanske man råkar slinka in där ändå, men det är okej.”

I ett av hennes sista tips sätter hon punkt på hela situationen.

”His fucking loss. Seriöst”, skriver hon.

FOTO: IBL