Nicole Falcianis markering mot Eric Saade – efter kärlekslyckan med Adem

Nicole Falciani och Eric Saade

Youtube/TT
Nicole Falciani befinner sig i Italien med sina vänner.
I en ny video riktas flertal pikar mot ex-fästmannen Eric Saade.
– Väldigt grov, säger Nicole på Youtube.

Det var i våras som det tidigare paret Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, plötsligt gick ut med att de gått skilda vägar. Detta bara veckor innan det vankades bröllop. Det visade sig vara Eric som hade tagit beslutet att avsluta relationen, något som tog hårt på Nicole.

Beslutet efter uppbrottet

Båda har sedan dess kommenterat uppbrottet. Nicole har uttryckt både sorg och glädje över att relationen tog slut. Det visade sig främst vara Erics tidpunkt att göra slut som bekymrade henne.

Nyligen förklarade även Nicole att hon och exet idag inte har något kontakt, vilket är precis så som hon vill ha det. Vid fåtal tillfällen har de pratat för att lösa praktiska delar men annars är relationen idag obefintlig. Istället lägger nu Nicole sitt fulla fokus på sig själv och sin nya relation med pojkvännen Adem Berisha, 29. Paret träffades via en dejtingapp och har under sommaren spenderat stora delar av tiden tillsammans.

Nu har Nicole begett sig iväg på en tjejresa med sina bästa vänner. Gänget har gett sig ner till Italien, där även Nicoles bröllop hade planerats gå av stapeln.

I en ny video på Nicoles Youtube-kanal får tittarna följa med på hennes och vännernas semester. I slutet av videon avslöjas det att resan skett på grund av en viss anledning. Det är nämligen dags att fira Nicoles sluthippa, vilket är ett evenemang där man firar att någon har blivit singel och lämnat en relation.

Starka piken mot Eric Saade

Nicole har även tagit med ett visst rim som vännerna läser upp, något som riktar sig mot ex-fästmannen Eric.

– Vi kan inte förstå, hur han kunde låta dig gå, men tänk hur livet vände ändå. Med hjälp av Raya, började du haja, att det faktiskt var rätt bra att det med Eric paja. Att hitta sig själv är inte lätt, men jag tar nog för alla när det känns som att du har hittat rätt. En söderkis du fann, till och med en sambo du rodde i hamn. Framtiden har mycket att ge, tänk vad som komma ske, säger en av Nicoles vänner.

– Den var väldigt grov, svarar Nicole efter att ha hört vännernas ord.

Detta varpå det blivit dags för nästa överraskning, nämligen en tårta. Vad exakt tårtan avbildar är oklart då Nicole valt att pixla denna i videon. Men strax innan hon själv ser den visar hon sig ha en gissning.

– Det är säkert Erics ansikte, säger Nicole innan alla vännerna börjar skratta.

SENASTE NYTT!