TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nicole Falcianis markering efter uppbrottet från Eric Saade

01 jun, 2020 
Nicole Falcianis vassa ord – markeringen efter uppbrottet från Eric Saade
Nicole Falciani och Eric Saade har gått skilda vägar. Nicole har berättat om den stora sorgen över beslutet, medan Eric varit tyst. Nu har Nicole delat ett inlägg som kan tolkas som en pik till exet.
Annons
Nicole Falcianis insikt – efter uppbrottet med Eric Saade: ”Komiskt”Brand logo
Nicole Falcianis insikt – efter uppbrottet med Eric Saade: ”Komiskt”

I flera år har vi kunnat se kärleken spira mellan Nicole Falciani och Eric Saade. När Eric gick ner på knä och friade till Nicole, under ett nyårsfirande i Dubai, kunde vi se en överlycklig Nicole. Där efter har bröllopet planerats för fullt.

Plats, datum, gästlista och bröllopsklänning – allt stod klart. Bröllopet skulle först ha skett i Toscana i Italien i slutet av maj, men på grund av coronaviruset ställdes det in.

Och sen kom ännu en vändning. Bara dagar innan det tänkta bröllopet bekräftade Nicole att hon och Eric Saade valt att gå skilda vägar.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev hon i ett inlägg. 

Offentliga piken

Eric Saade har fortfarande inte sagt något om uppbrottet, men Nicole har bloggat om den stora sorgen över att saker och ting nu inte blir som hon tänkt sig.

Annons

Alla runtomkring mig säger att det kommer bli bra tids nog. Och innerst inne vet jag, att det nog är sant. Men jag kan inte se det nu. Kan inte känna det nu. Mitt hjärta har aldrig gjort så ont i hela mitt liv. Det är sönder. Splittrat i tusentals bitar.

Och nog fortsätter hon uppdatera sin stora skara följare, trots den sorg hon nu tar sig igenom.

Det senaste inlägget på Instagram är en bild av henne själv i underkläder, där hon skrivit en textrad som kan tolkas som ex pik till sitt ex.

Thank you, next”, skriver hon i textraden, ett budskap vi sett en hel del på internet efter att Ariana Grande släppte låten i samma namn som handlar om alla hennes ex-pojkvänner.

Bland kommentarerna dyker flera kända ansikten, som Wiktoria Johansson, Linn Ahlborg och Keyyo, upp för att heja på Nicole.

FOTO: TT, Instagram

Annons