Nicole Falcianis besvikelse efter uppbrottet från Eric Saade

Eric Saade och Nicole Falcianis förhållande fick ett abrupt slut precis innan deras planerade bröllop i våras.
Nu gör bloggerskan en tydlig markering efter den tidigare fästmannens beslut.
"Det får han stå för", skriver hon.
Slå på ljud

Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, var det heta kändisparet som länge var på allas läppar. I över fem år var de ett par och sågs resa världen över med varandra. Under förra nyåret gick artisten ner på knä för att be bloggerskan spendera resten av sitt liv med honom, och till hans stora lycka sa hon ja. De planerade att gifta sig i Italien i år, men istället tog allt en oväntad vändning. Deras kärlekssaga fick ett abrupt slut och det tidigare paret har idag brutit all kontakt.

Nu gör Nicole en tydlig markering efter den tidigare fästmannens beslut.

Hade köpt lägenhet tillsammans

I vintras sålde paret sin gemensamma lyxlägenhet på Kungsholmen för att flytta in i ännu finare lägenhet. Allt var löst och framtiden de skulle gå tillmötes tillsammans såg ljus ut. Men som känt blev det inte som de tänkt sig och Nicole köpte istället ut Eric från lägenheten efter uppbrottet. På sin blogg skriver hon om det beslutet.

Nicole och Eric Saade

Nicole Falciani och Eric Saade FOTO: Jessica Gow/TT

”Vi hann bara bo i den här lägenheten i ungefär 2,5 månad innan han gjorde slut med mig och lägenheten blev aldrig klar medan vi var tillsammans. Så den känns liksom inte som ”vår” lägenhet.”

Hon fortsätter.

”Hade vi bott i den här lägenheten i flera år hade jag verkligen velat flytta, men som sagt. Denna kändes aldrig som vår. Och nu har jag ju dessutom målat om, köpt helt nya möbler och verkligen gjort lägenhet till bara min.”

Nicoles tydliga markring mot exet

Men det var inte bara lägenheten som det tidigare kändisparet delade, utan också en liten familjemedlem. De hade nämligen hunden Frank tillsammans, en liten tax som Nicole fick i födelsedagspresent för två år sedan. Hunden har synts flitigt på båda deras sociala kanaler och planerades även att bära in ringarna på deras kommande bröllop i Italien. Men livet fick en tvär vändning och nu verkar det varken blir någon ringbärning eller delad vårdnad. På Nicoles blogg får hon en fråga om vem  som kommer ta hand om lilla Frank och det är tydligt att det varit en konflikt angående frågan. 

Eric Saade och Nicole Falciani, Elle-galan, 2016

Det tidigare paret ihop på Elle-galan 2016.

”Det är jag som har hand om Frank till 100%, vilket kanske inte är så märkligt med tanke på att jag tog det största ansvaret för honom i vår relation också”, svarar hon.

Hon fortsätter sedan.

”Sen är det såklart tråkigt att Eric har valt att skita i Frank totalt. Men det får han stå för. Jag är oerhört glad att jag har Frank. Världens bästa vovve!!”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!