Nicole Falcianis beslut efter inställda bröllopet med Eric Saade

Eric Saade och Nicole Falciani

Nicole Falciani och Eric Saade bröt upp veckor innan det planerade bröllopet.
Nu visar sig influencern ha tagit ett plötsligt beslut och begett sig till platsen där paret skulle säga ja till varandra.
”Oerhört välbehövligt”, skriver Nicole på sin blogg.

Det var för cirka fem år sedan som influencern Nicole Falciani, 23,och artisten Eric Saade, 29, fann varandra. På nyårsafton 2018 gick Eric ner på knä framför Nicole och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna i full gång.

Eric Saades plötsliga beslut

Den stora dagen planerades att äga rum i Toscana i Italien, i maj 2020 men det blev aldrig något bröllop mellan Eric och Nicole. I mitten på maj, bara veckor innan bröllopet planerats äga rum, visade sig paret ha gjort slut. Nicole bekräftade uppbrottet genom ett inlägg på Instagram där hon förklarade att det hade tagit hårt på henne.

Det framkom senare att Eric varit den som avslutat relationen och tidigare har han berättat att det berodde på att han inte mådde bra i förhållandet.

Tiden efter uppbrottet

Sedan uppbrottet har Nicole flitigt uppdaterat sina följare om sitt mående. Strax efter relationens slut offentliggjorts var det dags för den helg som skulle ha varit deras.

”Den här helgen var ju egentligen vårt ursprungliga bröllopsdatum. Det har varit väldigt tufft psykiskt. Att veta, att nu skulle vi egentligen gift oss. Vi två skulle blivit en”, skrev Nicole då i ett inlägg på sin blogg.

Hon förklarade även att hon inte kunde låta bli att titta hur vädret i Toscana skulle vara och när hon såg att solen skulle lysa hela helgen lång, ansåg hon det komiskt.

Mycket har skett sedan dess. Nicole har bland annat berättat i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast, att det var Erics tajming som sårade henne mest. Att ex-pojkvännen beslutade sig för att göra slut så nära inpå bröllopet menar hon lett till att hon inte vill vara hans vän idag.

Nicole har de senaste månaderna försökt hålla sig sysselsatt. Hon har jobbat, umgåtts med vänner och familj, gjort om i lägenheten som hon tidigare bodde i tillsammans med Eric och dessutom har hon varit på en romantisk övernattning med en hemlig man.

Plötsliga beslutet: ”Oerhört välbehövligt”

Nu visar sig Nicole gjort ett oväntat beslut. Det blev inget bröllop i Toscana för henne i år men det stoppar inte infleuncern för att bege sig till sitt favoritland. Nicole har nu nämligen lämnat Sverige bakom sig för att spendera semestern i Italien och närmare bestämt i just Toscana. I ett blogginlägg skriver hon om lyckan över beslutet.

”Italien, Italien, Italien. Platsen där jag konstigt nog känner mig mest hemma. Trots att jag aldrig bott här på riktigt. På något sätt är det som att kroppen vet, att Italien finns i mitt DNA. När jag kliver av planet och vinden slår mot mig så känner jag i varenda liten del i kroppen, att här, hör jag hemma”, skriver Nicole och fortsätter:

Jag kom hit några dagar sedan och har sen dess bara varvat ner. Tagit semester. Mina axlar har sjunkit ner en bit och mina andetag har blivit djupare. Oerhört välbehövligt.”

Nicole har även publicerat en bild på Instagram där hon beskriver kärleken till platsen.

Toscana, du har verkligen mitt hjärta”, skriver Nicole.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!