Nicole Falcianis avslöjande om romantiska övernattningen

Nicole Falciani

Nicole Falciani blev singel i våras efter att Eric Saade valde att bryta förlovningen.
Nu berättar bloggerskan att hon har tillbringat en natt på hotell med en man, vars identitet hon inte vill avslöja.
– Jag var överlycklig, skriver Nicole.

I maj skulle Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, blivit äkta makar. På grund av coronapandemin ställdes bröllopet i Toscana, i Italien, in och istället för att boka ett nytt datum valde det forna paret att bryta förlovningen. Eric har tidigare förklarat att uppbrottet berodde på att han helt enkelt inte mådde bra i relationen längre.

När Nicole gästade podcasten Bathina – en podcast, med Bathina Philipson, förklarade hon att det är just ex-pojkvännens tajming som sårat henne mest och lett till att hon idag inte vill vara hans vän.

– Man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig, sa hon då.

Nicole Falcianis stora förändring

Istället för att vara hemma och vara ledsen har Nicole Falciani försökt hålla sig sysselsatt. Hon har jobbat en hel del, umgåtts med vänner och familj samt gjort om i lägenheten, som hon tidigare bodde i tillsammans med Eric Saade.

Eric och Nicole hann bo i den nyinköpta lägenheten i två och en halv månad innan de separerade. I ett blogginlägg förklarade Nicole tidigare i veckan att hon har köpt ut sin före detta fästman.

”Denna kändes aldrig som vår. Och nu har jag ju dessutom målat om, köpt helt nya möbler och verkligen gjort lägenhet till bara min”, skriver hon.

Går vidare i kärlekslivet

Nicole Falciani har onekligen börjat gå vidare i livet. På sin blogg har hon förklarat att hon inte är rädd för att hitta kärleken på nytt, men att hon är rädd för att bli sårad.

I ett inlägg på Instagram delade hon nyligen med sig av ett citat som kan tolkas som att Nicole är öppen för att inleda en ny relation efter uppbrottet från Eric Saade.

”Till unga hjärtan. Fortsätt slå. Fortsätt gå sönder. Fortsätt bli kär”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Egna orden om romantiska dygnet

Nu visar det sig att Nicole Falciani har tillbringat en natt på Häringe slott tillsammans med en man, vars identitet hon valt att hemlighålla. Minisemestern ser ut att ha varit väldigt romantisk och i ett nytt blogginlägg berättar Nicole kryptiskt om den.

Nicole och hennes sällskap låg inte på latsidan under vistelsen. De passade bland annat på att dricka bubbel, ta en cykeltur, avnjuta en trerättersmiddag samt ta ett bad ihop.

”Vill ni veta det bästa med rummet? Att vi hade ett stort badkar. Jag älskar ju att bada. Finns ingenting bättre. Så jag var överlycklig”, skriver hon.

Det verkar onekligen som att Nicole Falciani haft ett trevlig dygn.

”Sånt här borde man göra oftare. Ta in på hotell. Mysa. Äta god mat. Prata om livet. Filosofera. Njuta”. 

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!