Nicole Falciani visar upp nya kärleken för första gången

Nicole Falciani visar upp nya kärleken för första gången

Nicole Falciani har träffat kärleken på nytt.
Nu visar hon upp den nya kärleken för första gången.
”Jag är kär”, skriver hon.
Allt om Nicole Falciani
Slå på ljud

Bara några månader har gått sedan Nicole Falciani, 23, fick sitt hjärta krossat av den hon trodde var sitt livs kärlek. Men trots att det har varit en tuff tid för bloggerskan verkar hon sakta men säkert komma tillbaka på benen igen. För några veckor sedan började hennes följare nämligen misstänka att hon hade träffat någon ny, och kort därefter bekräftade hon att så var fallet. På sin Instagram visar hon nu upp sin nya kärlek för första gången.

”Jag är kär”

Nicole och Manboy-sångaren Eric Saade, 29, var ett par i fem år innan de i våras meddelade att de gått skilda vägar. Paret skulle egentligen gifta sig i maj, men var tvungna att skjuta på bröllopet på grund av den pågående pandemin. Men istället för att vänta med bröllopet ett år tog relation en oväntad vändning, och i början av juni kunde man läsa på Nicoles Instagram att det tidigare paret hade gjort slut. Men den senaste tiden har det varit ovanligt tyst på Nicoles sociala kanaler, och på sin blogg berättar hon nu varför.

”Det har ekat tomt länge här inne nu. Det var över två veckor sen sist. Och jag har ingen bra förklaring. Jag lever livet. Jag njuter. Jag är kär. Jag tillåter mig själv att vara i den känslan. Livet vändes upp och ner”, börjar hon innan hon fortsätter.

Jag behövde hitta mig själv. Jag behövde tid. Jag behövde få vara den icke offentliga Nicole. Jag behövde få ha kul, få släppa på alla måsten och förväntningar. Men nu känner jag att det är dags att ta upp jobbet på riktigt. Jag är taggad. Riktigt taggad på den här hösten och allt vad den har att erbjuda.

Nicoles bild på nya kärleken

Och visst har Nicole levt livet. På hennes Instagram har man kunnat se hur hon har varit på resande fot större delen av sommaren, och hennes flöde har länge bestått av klarblått vatten, solstolar och drinkar. Hon började sin semester i Toscana i Italien för att sedan åka till Albanien, men vem hon har haft vid sin sida under alla dessa äventyr har ingen vetat. Men på hennes Instagram igår avslöjar hon nu sitt resesällskap, och det visar sig inte vara någon annan än hennes nya kärlek. På hennes story kan man se en bild på när pojkvännen står vid poolen med ryggen mot kameran, och till bilden skriver bloggerskan fyra röda hjärtan.

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN