Nicole Falciani om förändringen efter uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falcianis erkännande om stora förändringen – efter uppbrottet från Eric Saade: ”Så banalt”

Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar i maj tidigare i år. Nicole har varit öppen med att hon tar varje dag som den kommer, och gör allt i hopp om att ta sig vidare.
Nu berättar hon om den stora, nya, förändringen.
Slå på ljud

Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig i slutet av maj i år, men bara dagar innan det planerade bröllopet gick Nicole ut med det tunga beskedet att paret valt att gå skilda vägar.

Nicole, som är den som pratat mest om uppbrottet, har förklarat att det helt och hållet var Erics beslut att lämna relationen. Nicole har berättat att hon känner en stor ilska mot exet och har svårt att förlåta – framför allt eftersom att Eric väntade så länge med att ta steget att lämna.

– Jag tycker väl problemet är, och det tycker väl väldigt många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa hon när hon gästade Bathina – en podcast.

Nicoles stora beslut

Men livet går vidare, och Nicoles följare kan se hur hon tar vara på varje dag och gör allt i hopp om att må bättre och gå vidare. I ett nytt inlägg på bloggen berättar hon om en plan hon gjort upp för sig själv i hopp om att må bättre och känna sig gladare.

Precis när jag blev nydumpad bestämde jag mig för att börja bära mer färg och sluta köpa svarta kläder. Inget svart ska framöver få flytta in i min garderob. Nu är det bara färg som gäller. Jag blir verkligen glad av att bära färg”, skriver Nicole Falciani i inlägget.

Hon fortsätter:

Piggar upp vilken tråkig dag som helst. Det är så banalt hur en sådan liten sak som kläder kan förändra humör, men för mig är det verkligen så.

Ändringen i lägenheten

Men det är inte bara kläderna som nu blivit allt färggladare. Lägenheten, där hon och Eric tidigare bodde ihop, bor hon nu i ensam. Eric har flyttat ut och för att få lägenheten att kännas som hennes egna beslutade hon sig för att göra om en hel del.

– Jag kände att ska jag bo kvar i den här lägenheten så ska jag göra det till min lägenhet. Så jag har beställt helt nya möbler, jag har målat om i kontoret och sovrummet, säger Nicole i en ny video på Youtube och visar bland annat upp sovrummet som fått en ny, röd, kulör.

FOTO: TT, Youtube

SENASTE NYTT!