Nicole Falciani om Eric Saades första ord

Efter dagar av tystnad valde till slut Eric Saade att tala ut om uppbrottet från Nicole.
Nu slår exflickvännen tillbaka.


Eric Saade och Nicole Falciani skulle gifta sig i maj. Men så som en klar blixt från himlen meddelade de plötsligt att bröllopet var inställt och de valt att separera.

”Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram.

Nicole har sedan dess varit öppen med sina känslor kring uppbrottet och delat med sig av sina tankar, både på sin blogg och Instagram.

”Det känns märkligt, hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta”, skrev hon i ett känslosamt blogginlägg.

Eric Saade har dock legat lågt. Fram tills nyligen då han valde att ta bladet från munnen.

Nicole Falciani

Eric Saade och Nicole Falciani var ett par i fem år.

Nicole Falcianis markering efter Erics ord

Eric vände sig direkt till sina följare på Instagram, och avslöjade att det var han som valt att göra slut.

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skrev han på Instagram.”Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E”.

Nicole har inte kommenterat Erics inlägg. Men bara någon timme efter att expojkvännen skrivit av sig på Instagram publicerade Nicole en instastory.

Där skriver hon kort, men kärnfullt.
”Rembember, there’s always two sides of a story”. På svenska; Kom ihåg att det alltid finns två sidor av varje berättelse.

FOTO: TT, IBL