Nicole Falciani avslöjar detaljer om nya kärleken

Nicole Falciani avslöjar detaljer om nya kärleken – efter följarnas frågor

Nicole Falciani har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade. Efter följarnas frågor avslöjar hon nu detaljer om den som fångat hennes hjärta.
– En supermysig och underbar kille.
Allt om Nicole Falciani
Slå på ljud

Nicole Falcianis år blev inte alls som hon planerat. Planen var att hennes stora dröm, att gifta sig med kärleken Eric Saade, skulle slå in i slutet av maj – men så blev det inte. På grund av Covid-19 sköts bröllopet först upp, men kort därefter gick Nicole ut med att hon och Eric brutit upp.

Uppbrottet var helt och hållet Erics beslut, något som både han och Nicole har bekräftat i intervjuer. Och Nicole har också varit tydlig med att hon känt en ilska mot Eric – inte för att han beslöt sig för att göra slut, utan för att han väntade så länge med att göra det.

– Man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa hon när hon gästade Bathina Philipsons podcast i början av sommaren.

Nicole Falcianis nya kärlek

Men trots en enorm sorg har Nicole gått vidare från uppbrottet och mår idag bra. På influencerns sociala medier kan följarna nu mer, återigen, ta del av en sprudlande och glad tjej.

En stor anledning till Nicoles glada humör är inget mindre än att hon funnit kärlek på nytt!

Vem den lycklige är har hon dock varit hemlig med, men när de var på semester ihop i somras delade hon en bild av honom bakifrån och han dyker även upp i en av hennes vloggar, där han pussar henne på munnen.

Avslöjar detaljen

Men mer än så vill hon inte avslöja om sin nya kärlek, än. Under en frågestund på sin Instagram story beskriver hon honom kärleksfullt, och påpekar i samma veva att alla nyfika näsor får vänta ett tag innan de får veta vem det är hon håller kärt.

Men vem är den lyckliga killen som du är kär i? Så glad för din skull!!!” skriver en av hennes följare, och Nicole svarar:

Heheh en supermysig och underbar kille. Men tror jag håller på det ett tag till.

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Hanna Schönbergs offentliga drag med Eric Saade

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis nya erkännande om uppbrottet med Eric Saade

FOTO: TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN