Niclas Wahlgren visar upp ny bild på 8-årige sonen Kit

Niclas Wahlgren och sonen Kit

Niclas Wahlgren och Laila Bagge har sonen Kit tillsammans.
Nu berättar pappa Niclas hur stolt han är över sonen.

Niclas Wahlgren, 55, har tillsammans med sin ex-hustru Laila Bagge, 47, sonen Kit, 8. Laila och Niclas träffades under våren 2009 när de båda var med och tävlade i programmet Let’s Dance, och efter det gick det fort. Tv-profilerna började dejta och inte långt därefter hade de både förlovat och gift sig.

Men trots att historien började som en saga fick den tyvärr ett betydligt tråkigare slut. Efter fyra år som gifta kom de nämligen fram till att det inte fungerade längre, och i en intervju med Aftonbladet har Niclas tidigare berättat om den stora sorgen:

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan.

Det har nu gått sex år sedan skilsmässan, men trots att kärleken inte längre finns kvar har de fortfarande sonen Kit som binder dem samman.

Lailas relation med sönerna

Laila Bagge var på brunch i helgen med sönerna Kit och Liam, 17. Hon beskrev det som en härlig dag och hon är så glad över att bröderna kommer överens, trots den stora åldersskillnaden. Brunchen ägde rum på det nyöppnade spa-hotellet Ellery på Lidingö och de älskade maten och inredningen så det blir troligtvis fler besök.

”Alltså! Hur lyckligt lottad jag känner mig. Är så stolt och fylld av kärlek till båda mina söner och är så varm i hela hjärtat när man får en chans att vara tillsammans med båda två på det här sättet.”, skriver hon på sin blogg.

Niclas Wahlgren brukar inte lägga ut så många inlägg om sonen Kit, men under sommaren har de åkt iväg på en del äventyr tillsammans. Hänt har tidigare skrivit om när de åkte ner till High Chaparral, efter inspiration från Niclas bror Linus Wahlgren, 44. Då la han upp flera bilder på Kit när han poserar i cowboy-kläder och verkar uppenbart glad och road över den roliga aktiviteten.

Niclas nya bild på sonen Kit

Nu har Niclas Wahlgren lagt upp en bild på Kit när han har IFK Lidingös fotbollskläder på sig. Kit verkar älska träning lika mycket som sin pappa och Niclas beskriver honom som ”sin fotbollstokiga”.

Kit får fin respons från följarna i kommentarsfältet, och de verkar också tycka att han är väldigt lik sin mamma.

”Vilken fin fotbollskille”, skriver en följare.

”Lik sin mor”, skriver en annan.