Niclas Wahlgrens starka ord efter händelsen med sonen Kit

Niclas Wahlgrens starka ord efter oväntade beslujtet med 8-årige sonen Kit

Niclas Wahlgren och Laila Bagge har sonen Kit tillsammans.
På Instagram berättar Niclas nu om den starka händelse med sonen.
"Så kul", skriver han.

Sommaren är i full gång och precis som många andra föräldrar har Niclas Wahlgren, 55, tillbringat en stor del av sin semester tillsammans med sin yngsta son. På Instagram har han delat mycket bilder och videor från deras gemensamma äventyr och vardag, men bland mycket kul var det en händelse som stack ut ur mängden lite extra. På Instagram berättar han nu om den starka händelsen han fick uppleva med sonen Kit Wahlgren, 8.

Niclas och Lailas förhållande

Det är tillsammans med den tidigare ex-frun Laila Bagge, 47, som Niclas har sonen Kit med. De träffades under 2009 när de båda var med och tävlade i programmet Let’s Dance, och efter det gick det fort. Tv-profilerna började dejta och inte långt därefter hade de både förlovat och gift sig. Men trots att historien började som en saga fick det dessvärre ett betydligt tråkigare slut. Efter fyra år som gifta kom de nämligen fram till att det inte fungerade längre, och i en intervju med Aftonbladet har Niclas tidigare berättat om den stora sorgen:

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan.

Det har nu gått sex år sedan skilsmässan, men trots att kärleken inte längre finns kvar har de fortfarande sonen Kit som binder dem samman.

Starka händelsen med sonen

Det var i början av augusti som Niclas berättade om den roliga aktiviteten han och sonen skulle göra tillsammans. De skulle till High Chaparral och hade blivit inspirerade av Niclas bror Linus Wahlgren som hade varit på samma ställe några dagar innan. Precis som väntat verkade den stora dagen bli en succé och under en bild på när Kit är utklädd till en cowboy berättar Niclas om dagen:

“Bästa helgen på länge! Vi hade en hel lekdag på High Chaparral och hade så kul! Kit tyckte det allra roligaste var när tåget vi åkte blev ”rånat” av banditer. Solen sken hela dagen så det var skönt att vi hade cowboyhatten på. Riktigt coolt ställe för alla med barnasinnet kvar, så värt ett besök”, skriver han innan han fortsätter:

“Nu på måndag börjar jobbet igen på NRJ och det ser jag fram emot! Vi hörs i etern.”

Bland kommentarerna kan man se många som unnar duon deras fina dag tillsammans, och även flera som berättar att de också varit på High Chaparral och därför vet vad Niclas pratar om.

“Tågrånet är jätteskoj! Lite skrämmande för de minsta kanske men ett kul minne!”, skriver bland annat en följare.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt